Вторник, 21 септември - Пълнолуние в Риби вещае успешни преговориПълнолунието

...
Вторник, 21 септември - Пълнолуние в Риби вещае успешни преговориПълнолунието
Коментари Харесай

Вторник, 21 септември - Пълнолуние в Риби вещае успешни преговори

Вторник, 21 септември - Пълнолуние в Риби вещае сполучливи договаряния

Пълнолунието е в мечтателния знак на Рибите и това ще ви се отрази като изостряне на въображението и творчеството ви. В същото време Слънцето е в Дева и е допустимо да настъпят противодействия.

Причината е, че от време на време разминаванията в позициите на Риби и Дева са съществени - Рибите нормално са идеалисти, а Девите са реалисти и постоянно са настроени материалистично.

По време на пълнолуние по необикновен метод си даваме сметка, че и материалното, и стремежът към духовно извисяване и рационализиране са значими. Трябва, както съзнателно да изпълняваме ежедневните си отговорности, по този начин и да пазиме по-идеалистични дела.

Този вторник сред Меркурий и Юпитер се образува тригон – орбитите им ще са ситуирани на 120 градуса. Това може да ви се отрази като триумф в бизнес договарянията изключително в областта на финансите.

Взаимодействието сред двете планети ще ускори позитивните ви качества като сладкодумство, словоохотливост и жадност за познания.

Днес може да вземете значими решения, в случай че сте преподавател, учител, публицист, сценарист или стихотворец. Ще имат шанс и работещите в организации с идеална цел или заелите се с огромни благотворителни акции.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодиакални знаци.

Овните , нагледно казано, ще имат чувството, че дребните камъчета обръщат колата им. Дребни проблеми ще ги изваждат от равновесие. Препоръчително е да подходят креативен към проблемите и да се съсредоточат върху измислянето на иновация в работата – като се стартира от машина за коктейли с шоколад и се стигне до нов кардиологичен програмен продукт.

Телците ще са сюрпризирани от себе си – ще свършват работата си в период по допустимо най-лесния и бърз метод. Ще се усещат признателни на ориста.

Близнаците е добре да подредят целите си – чака ги значима среща с евентуални бизнес сътрудници. Добра концепция е да си сложат обичаното украшение.

Раците няма да сбъркат, в случай че разчитат на интуицията си. Днес е съвършен ден за осъществяване на ексцентрични задания, само че не и за вложения в огромен план. Препоръчително е да изчакат – търпението им ще бъде възнаградено.

Лъвовете ще са мощно разочаровани, тъй като няма да съумеят в точния момент да приключат работата си. Важно е да не се отхвърлят – в случай че продължат да работят интензивно, ще реализиран мечтаните резултати и ще компенсират закъснението.

Девите ще си дадат сметка, че не употребяват капацитета си за смислени дела. Това може да ги разстрои, даже депресира. Добре е да си напомнят какви цели са си сложили и да не стопират да работят за тяхното реализиране. Полезно би било да помислят за по-здравословна диета, за по-дълги разходки измежду природата и по-удобен стол на работното място.

Везните ще бъдат похвалени за отдадената си работа и за значим честен избор, който са създали. Способността им да се оправят с рецесии и състрадателният им темперамент ще бъдат оценени по достолепие.

Скорпионите ще имат шанс с плановете, които ще стартират през днешния ден. Нито един неуспех няма да ги уплаши и ще са в въодушевление да пробват доста нови неща.

Стрелците, които обичайно са като енергиен контейнер и непрекъснат източник на оптимизъм, през днешния ден ще се усещат изчерпани и това може да ги разстрои. Възможно е на работното място да възникне спор и да ги отклони от задачата им. Добре е да не се разсейват, а да останат съсредоточени в работата си.

Козирозите ще би трябвало да се подложат на мозъчна офанзива. Като цяло те обичат да взимат решения, само че през днешния ден е допустимо да не са сигурни в коя посока да поемат. Може да не поемат незабавно опасности, а да оставят решенията за по-късната част на деня.

Водолеите ще имат триумф при диалози с началници и висшестоящи. Ако решат да изискат нарастване на заплатата си, да имат поради да слагат въпроса дипломатично – да попитат какво развиване ги чака в кариерата и съответно да посочат какви задания извършват и по какъв начин напоследък са усъвършенствали осъществяването им.

Рибите ще оферират новаторски решения, само че е допустимо да зародят обърквания в връзката им с сътрудниците и да не съумеят да показват по най-хубавия метод концепциите си и да не могат да ги осъществят. Дилемата им ще бъде позволена до няколко дни.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР