Вторник, 15 октомври: хубаво време и хубава новина - Боби

...
Вторник, 15 октомври: хубаво време и хубава новина - Боби
Коментари Харесай

Thank you англичани, че свалихте Боби. Можете ли и Шиши?

Вторник, 15 октомври: хубаво време и хубава вест - Боби Михайлов подал оставка като началник на Футболния съюз. Това, което преди време не съумяха да създадат Христо Стоичков и Любослав Пенев, го направиха англичаните. Не са чак руската войска да им подвигаме монумент, само че въпреки всичко би трябвало да сме им признателни. Но освен за Боби.
Като ни вкараха 6 гола в подготвително движение, те ни демонстрираха къде се намираме в реалност на футболната карта. Отпаднаха заблудите.

И за още нещо ни отвориха очите: най-сетне видяхме агитката, която поздравява по нацистки и насочва расистки обиди. Агитката я има от дълго време, знаем я, само че всички – най-много прокуратурата и Министерство на вътрешните работи – се правеха, че я няма. Сега я видяхме и се сетихме, че същите качулки разнасяха кървави агнешки главички пред Висш съдебен съвет против Лозан Панов, скандираха в поддръжка, а след това против претендента за основен прокурор Иван Гешев, замерят с яйца критиците на модела, натрапен от Делян Пеевски.

Христо Стоичков и Любо Пенев от дълго време предизвестиха, че БФС под шапката на Боби Михайлов е нездравословен за футбола. Не скриха, че той е фигурант, а зад него стоят други сили – сещате се кои.

„ Сивият кардинал “, както го назовават мнозина в БФС, е Атанас Фурнаджиев. Шеф в „ Мото-Пфое “, непосредствен другар и бизнес сътрудник на Делян Пеевски.
Плътно до него е Камен Костадинов, някогашен народен представител от Движение за права и свободи и също непосредствен на Пеевски и Доган.

Чуха се ведага гласове, че англичаните предозирали тематиката за расизма. Може, само че не това е причина за злополуката на родния футбол. Причините са в БФС и над него. Самият факт, че Михайлов подаде оставка, след намесата на Бойко Борисов потвърждава, че хаосът е цялостен.

Боби към този момент може да играе кючек където си желае, тъй като не е обществена персона. Поне за известно време, до момента в който му намерят уместно място. Консул в Марсилия, да вземем за пример. А за какво не и консултант по футболните въпроси в държавното управление. Защото се чака, по образеца на Политбюро от 1985 година, властта да се заеме с решаването на проблемите на българския футбол. Тогава с желязна ръка действаше Милко Балев, а „ Левски “ и ЦСКА бяха прекръстени на „ Витоша “ и „ Средец “…

Боби Михайлов си потегля, само че Бобимихайловщината още е там. Затова да не бързаме с шампанското. Моделът е жилест и хапе най-силно, когато умира.

Очакваме инструкции от Дубай. Властелинът дон Шиши схваща освен от контрабандни цигари и банкрутиране на банки. В изтънчен таен дух ще узнаем, че прокуратурата е разкрила скрит план против властта. Зли сили са изпратили ултрасите на стадиона, с цел да компрометират българския футбол и страната на розите. Главната цел обаче е да се удари по държавното управление и Бойко Борисов.

И да знаете – това е самата истина. С едно конкретизиране: сюжетът е писан в Дубайския център и щаба в хотел „ Берлин “. Ако Борисов и това не знае - тежко му.

Докато се пишеше този текст, стана ясно, че почитатели са нахлули в базата на националния тим в Бояна. Това пробуждане отново е резултат от мача с Англия. Но същинското пробуждане ще е, когато бъдат притиснати и други обекти на територията на Бояна...

Д-р Димитър Попкутуев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР