Вторник, 15 март, е 20-ият ден от войната на Русия

...
Вторник, 15 март, е 20-ият ден от войната на Русия
Коментари Харесай

Москва продължава с бомбардировките, Мариупол отблъсна чеченска атака

Вторник, 15 март, е 20-ият ден от войната на Русия против Украйна. Ето какво знаем към този миг:
– Защитниците на Мариупол, водена от чеченските бойци на Кадиров.

– Според данните от английското разузнаване Русия може би има опция да се с цялостна мощност още 14 дни и в случай че украинците устоят повече, може да излязат спечелили. Украинският президент Зеленски съобщи в следващо видеообръщение, че за 19 дни руснаците са колкото в двете войни в Чечня.

– Руски разузнавач, капитан от съветската войска, по време на „ строго секретна “ интервенция в Украйна, което значи, че Владимир Путин към този момент е изгубил 12 висшестоящи военни от началото на интервенцията до момента.

– Председателят на МВФ Кристалина Георгиева съобщи, че е допустимо поради глобите.

– След като Съединени американски щати оповестиха, че разполагат с информация, че Русия е помолила Китай за оказване на военна и финансова помощ за нейната война с Украйна, Пекине да има сходна молба от Москва. На срещата за Украйна сред представители на Съединени американски щати и Китай съветникът по национална сигурност Джейк Съливан е изразил публично загрижеността на своята страна по отношение на възможна китайска помощ и предизвести, че в случай че това стане, няма да мине.

– починаха, а още девет са ранени при въздушен удар против телевизионна кула край западния украински град Ровно, заяви в понеделник регионалният шеф Виталий Ковал.

– които се организираха в понеделник, са в “ пауза” и ще продължат още веднъж във вторник. По-рано в понеделник Зеленски сподели във видеообръщение, че договарянията с Москва са “трудни”.  Това ще бъде четвърти кръг договаряния сред двете страни.

– Руските сили нанесоха в Западна Украйна, покрай полската граница. Най-малко,

























Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР