Вторник, 12 януари - Ще сте изпълнени със стремежи към

...
Вторник, 12 януари - Ще сте изпълнени със стремежи към
Коментари Харесай

Вторник, 12 януари - Ще сте изпълнени със стремежи към материални ценности

Вторник, 12 януари - Ще сте изпълнени със желания към материални полезности.

Венера е в Козирог от 8 януари 2021 година и ще е в него до 1 февруари 2021 година. Тя ще даде на хората предпочитание да търсят положително състояние в обществото и материално благоденствие, другояче те ще се усещат несигурни. Ще имате предпочитание да поемате отговорност за по-млади от вас хора. Хората на управителни позиции ще са добре в бизнеса. Хората на управителни позиции ще имат неочаквани и вълнуващи прекарвания, които ще доведат до веществен разцвет.

Този вторник и идващите няколко дни ще са хубави за тези от вас, които ще се занимават с пеене, танцуване, музика и драма.

Очаквате самостоятелност и имате потребност от нея. Трябва да намерите подобаващ отдушник за своите страсти.

Нещата ще вървят елементарно в този ден. Много добър ден за контакти, диалози, договаряния.

За Овните този ден е подобаващ за всевъзможни финансови покупко-продажби и спекулации. Той е удобен за промени в бизнеса, за споразумяване на въпроси с началници и висшестоящи. Хубав е и за тези от тях, които се занимават с финанси, изкуство, политика, строителство, недвижима благосъстоятелност.

Телците може да се усещат много нервни. Те би трябвало да се пазят от взимане на прибързани решения, от експлоадирания и добре да обмислят нещата. Те могат да създадат доста положителни промени в бизнеса си, изключително, в случай че става въпрос за нови технологии, компютри, нетрадиционни действия, планове. За тях ще са удобни дългите пътувания.

За Близнаците не е добре да стартират дълго пътешестване в този ден. Те може да имат разногласия със свои врагове, които да ги изненадат със своите дейности. Успехи ще имат тези от тях, които се занимават с ръководство на непознати пари, обезпечаване, окултизъм, траурен бизнес, действия, свързани с секрети. Тези, които работят с чужденци, задгранични компании също ще имат триумф. Но началниците може да не са вярно осведомени за техния труд или пък да дават разпоредби, които са неразбираеми.

За представителите на зодия Рак денят е прекрасен за партньорски връзки, за водене на договаряния и сключване на контракти. Те могат сполучливо да наемат служащи, чиновници, подизпълнители. Могат да доведат до край осъществяването на някакъв контракт.

Лъвовете ще са другарски настроени към своите бизнес сътрудници и може да осъществят сполучливи покупко-продажби. Може да осъществен свои фантазии и очаквания, свързани с бизнеса и с сътрудниците им. Те може да подменят личния състав, с който работят и да извършат генерални промени в него. Добре е да са деликатни при разпределение на общи пари, с цел да не се излъгват или някой различен да ги измами.

Девите може да имат компликации при воденето на договаряния. Сред сътрудниците може да има нечестни и лъжливи хора. Ако се занимавате с акцизни артикули, медикаменти, течности, здравна техника, нещата ще вървят добре. Нещата, които подхващат, ще се развиват в бъдеще и също ще са постоянни във времето.

Везните може да чакат всевъзможни изненади от сътрудниците си. Ще имат триумф тези от тях, които се занимават с превоз, връзки, задгранични артикули, недвижими парцели, строителство, грижи за други хора. Ако имат подчинени и чиновници, то не е добре да им се предоверяват прекомерно.

Скорпионите може да чакат счепкване с бизнес сътрудниците си, както и с хора, с които са в по-лични връзки. Партньорите ще са непредсказуеми в дейностите си. Те добре може да се оправят с работа с документи, покупко-продажби с парцели. За тях е удобно започването на някакъв нов бизнес, напълно друг от оня, с който са се занимавали досега.

При Стрелците ще има промени във финансово отношение. При тях може да дойдат повече пари и те да сключат контракти, които ще са дълготрайни във времето и ще им донесат материална полза. За тях денят е доста удобен за пътешестване. Хубав е за тези, които се занимават с търговия, превоз, реклама, маркетинг, писане, преподаване.

Козирозите може да чакат удобни финансови промени, които ще доведат до увеличение на приходите в бъдеще. Отношението към работата им ще е съществено и отговорно, те ще са пресметливи. Тези от тях, които се занимават със спекулативни действия, спорт и изкуство, е добре да са деликатни, тъй като са вероятни изненади.

Водолеите е добре да са деликатни във връзка с парите, тъй като може да се самоизмамят или да бъдат излъгани. Те разсъдливо и трезво ще преценят нещата в живота си. Те би трябвало да са деликатни, когато става въпрос за дом и за недвижима благосъстоятелност. Тези от тях, които се занимават с техника, компютри, медицина, ще имат триумф.

Рибите може да разчитат на другарска поддръжка, когато става въпрос за бизнес връзки и за контакти с по-високопоставени. При тях може да има някаква смяна в проектите, плановете, фантазиите. Трябва и да са внимателни, в случай че карат.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР