Вторият вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова

...
Вторият вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова
Коментари Харесай

Невяна Владинова: Стилияна Николова ще ни радва още много занапред

Вторият вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова разяснява представянето на единствената българска състезателка в самостоятелната конкуренция на международното състезание по художествена гимнастика в София.

Грацията се класира за финалите на бухалки и лента на планетарния първенеца. Николова, която е дебютант на подобен огромен конгрес, през вчерашния ден завоюва сребърен орден на обръч.

„ Няма по какъв начин да не сме удовлетворени от Стилияна, изключително след всичко, което се случи на това международно състезание. Убедена съм, че доста прочувствено го приема. Тя има накъде да овладее страстите си, само че имам вяра, че тези квалификации бяха за това. Нататък ще я забележим още по-концентрирана и ще ни радва още доста “, съобщи Владинова пред публичната телевизия..

След мощната си игра в квалификациите, Стилияна Николова откри място и измежду първите 18 гимнастички в многобоя, които ще се борят за отличие. Призьорките ще завоюват и директни визи за Олимпийските игри в Париж през 2024 година.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР