Вторият в испанския елит Севиля посреща третия Бетис на своя

...
Вторият в испанския елит Севиля посреща третия Бетис на своя
Коментари Харесай

Севиля и Бетис се срещат в люто андалуско дерби

Вторият в испанския хайлайф Севиля посреща третия Бетис на своя „ Рамон Санчес Писхуан “ през днешния ден от 17:15 часа. Градското дерби на Севиля ще може да наблюдавате директно по MAX Sport 4.

За първи път от години насам и двата тима са съседи в класирането, и то в подножието на върха, макар сериозната точкова разлика с водача Реал Мадрид. Севиля влиза в мача в ролята на лек любимец, изключително поради обстоятелството, че през този сезон момчетата на Хулиен Лопетеги нямат загуба вкъщи – 9 победи и 3 равенства.

“Лос рохибланкос “ имаха тежко посещение през седмицата на „ Максимир “ в Загреб, изгубено с 0:1. Все отново испанският отбор продължи напред в обичаната си Лига Европа поради задатъка си от 3:1 в първия мач, точно на личния си стадион. Наставникът Лопетеги няма да може да разчита на Сусо и новото попълнение Антони Марсиал, до момента в който Диего Карлос е под въпрос, само че евентуално ще може да вземе присъединяване в дуела.

Бетис също имаше инциденти във втория по мощ европейски клубен шампионат. „ Лос вердибланкос “ безусловно оцеляха в сетния момент, завършвайки при резултат 0:0 на своя „ Бенито Вийямарин “ против съветския Зенит. Петербургци означиха в края на постоянното време, само че попадението бе анулирано и по този метод, с триумфа си с 3:2 от първия мач, „ зелено-белите “ продължиха напред в надпреварата.

Мануел Пелегрини сигурно няма да може да разчита на санкции Хуанми, а с контузии са Мартин Монтоя и Виктор Камараса.

Двата андалуски отбора сигурно ще запазят позициите си в тройката без значение по какъв начин завършат между тях, само че битката за авторитет в такова градско дерби ще направи борбата на терена повече от оспорвана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР