Вторият в ГЕРБ изглежда неуморен. Не го събарят нито скандали,

...
Вторият в ГЕРБ изглежда неуморен. Не го събарят нито скандали,
Коментари Харесай

Цецо ви раздава знаменца, но утре очаквайте дръжки

Вторият в ГЕРБ наподобява неотклонен. Не го събарят нито кавги, нито съмнителни разкрития за имотното му благоденствие. Напук на всички, които му завидяха за тузарската облага на „ Латинка “, Цецо запретна ръкави и зарови глава в партийната работа. Метна се на колата, която ние му плащаме, с цел да раздава знаменца на гласоподавателите си във Велико Търново.
Снимки от този заветен миг заляха мрежата. Цветанов ухилен дава флагче на детенце в количка. Не излиза наяве дали по-късно му щипка бузките, само че несъмнено се е случило. Поне по този начин поучават пиарите, които нямат и грам креативност в главата си. Картините се сменят една след друга- Цветанов наведен протяга ръка с флагчето към инцидентно преминаващ водач. Цветанов дава флагчета на минувачи, които не е ясно дали не са се изтъпанили там по повеля на локалната гербаджийска организация. По-вероятно да е по този начин. От лицето на зам.-председателя на ГЕРБ строи светлина.

Усмивката не слиза от лицето му. Няма и диря от проблемите, които като гръм от ясно небе се стовариха на главата му тези дни, след разкритията на „ Свободна Европа “, че си е купил тузарски парцел на смешно ниска цена. Явно има мощ, която да го крепи. Като нищо псалом 91 да му дава криле. По всичко проличава, че Цветанов е набрал скорост. Със сигурност като разносвач на знаменца ще го забележим и д други градове. Интересно ще е да узнаем, дали някой, преди да вземе цветановото флагче, ще се осмели да го попита какъв брой е платил за жилището в блока с буквите.

Може пък да се сетят да го питат какъв брой милиона дължи народът за грешките на Министерство на вътрешните работи, до момента в който той беше вътрешен министър. Или пък какво му приказва цифрата 1 665 000? Тя е доста по-голяма от тази, пратила Цецо и компания в Народното събрание. На бас, че няма да се сети. Толкова са българите, които живеят в последна беднотия. Повечето чакат подаянието от 40 лв. за Великден, с цел да е обезпечено от ГЕРБ, че ще си купят козунак. Ако пропуснете този факт, Цветанов сигурно ще ви го подсети. От в този момент се знае, че това ще бъде една от основните опорни точки на акциите, които предстоят, тъй че гответе се мазоли да ви заловен ушите от повторение.

Ако държите да извършите неприятно усещане на Цецо, до момента в който се пробва да ви натика флагче в ръцете, го попитайте за какво България продължава да е най-бедната, корумпирана и умираща страна в Европа? Защо непознатите вложители си потеглят? Защо отчетите на Европейски Съюз и Съединени американски щати са със смразяващи заключения за правосъдната ни система и свободата на словото? Да ловим ли втори бас, че ще хвърли горещия картоф към Българска социалистическа партия. Нищо, че ГЕРБ съвсем десетилетие са на власт.

Ако желаете занапред да знаете какво ще повтаря Цецо като латерна, вярвайки си, че му вярвате, подготвени сме да ви подготвим. Със сигурност няма да е нещо по-различно от казаното от него до момента. Предупреждаваме ви, че думата „ хората “ ще е я чувате до пристъп:

5 юни 2009 година: Хората не желаят коалиция ГЕРБ-БСП

5 октомври 2013 година: Днес хората желаят да вървим към предварителни парламентарни избори и това е единственият излаз, който имаме от тежката рецесия и в Народното събрание, и в изпълнителната власт “.

30 ноември 2015 година Трябва да вършим политики към хората

18 март 2016 година: „ Хората ги интересува дали има държавници, които могат да вършат национална политика, дали има държавници, които ще допринесат да не се случи това, което може да съсипе всичко, което имат.

28 октомври 2016 година: „ ГЕРБ застава пред хората във всяко обитаемо място в страната, само че не с цел да приказва за политическите си съперници. Ние сме с вас, както постоянно сме били, за потвърдим, че ГЕРБ може да бъде същинската народа партия, която пази публичния интерес “.

12 март 2017: Хората в смесените райони имат вяра на ГЕРБ

23 март 2017: Хората правят оценка действителните решения, които ГЕРБ дава

4 септември 2018 година: Хората видяха, че Европа ни чува и прави оценка

26 октомври 2018: Нека работим дружно за решение на проблемите на хората

Ех, какъв огромен ценител на българската психика се оказа Цветанов. Вероятно по тази причина е решил, че в този момент имаме потребност от знаменца. Ако и този път се създадем, че му имаме вяра, в случай че не разбираем скритото обръщение на неговото „ безплатно дарителство “, бъдете сигурни, че идващият път ще ви подаде единствено дръжки.

Невена Миткова

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР