Вторият тур на изборите в София е доста вероятен, но

...
Вторият тур на изборите в София е доста вероятен, но
Коментари Харесай

Антон Койчев, СДС: Вторият тур в София е вероятен, но не е сигурен

Вторият тур на изборите в София е много евентуален, само че не е сигурен. Не са изключени някои изненади за някои хора. Не е невероятно нещата да приключат с победа на госпожа Фандъкова на първи тур. Това уточни в "Офанзива с Любо Огнянов " Антон Койчев, водач на СДС-София, претендент за общински консултант от обединението ГЕРБ/СДС на Местни избори 2019.

Той изрази това мнение на основата на наблюдения върху досегашната акция за София. "Тази акция ще мине като акция на политическата мимикрия и на лицемерието - като Мая Манолова, която е претендент и на десните гласоподаватели. Ние от Съюз на демократичните сили не сме никакъв придатък към ГЕРБ - най-нормалното е най-старата дясна партия да е в коалиция с ръководещата дясна партия ", уточни Антон Койчев.

Той даде за образец общата стратегия за София. "Програмата за ръководство е продължение на работата ни и доказателство за ползотворно съдействие сред нас. То не постоянно е било безоблачно, спорили сме, давали сме други възможности, само че сме запазили извънредно положителни партньорски връзки и доста от политиките ни - регулаторни режими на дребния и междинния бизнес, профилактичните стратегии в опазването на здравето, политики по отношение на развиването на града, те са развити на нова основа. Така че ние не сме патерица, а равностойни сътрудници ", посочи претендентът на Съюз на демократичните сили за общински консултант.

В тази връзка той напомни, че Съюз на демократичните сили не постоянно е имала толкоз положително съдружно съдействие. "Мобилизирани сме и имаме извънредно съгласие в акцията ни. Ние сме били и в други съдружни формати, и общо взето не пазим доста положителни мемоари от някои практики в предишното - ритване по кокалчетата, менторстване и други ", сподели Антон Койчев.

По думите му една част от електората на "Демократична България " при възможен втори тур за кмет на София ще поддържа Йорданка Фандъкова. "Първо - разяснения за остаряла и нова градска десница. В България същинската десница ще е към ГЕРБ и Съюз на демократичните сили - това е отвън всяко подозрение, останало са ненужни политически ажиотажи. А по какъв начин ще гласоподава електоралният корпус на "Демократична България "? Тези, които имат десен инстикт в огромната си част ще поддържат дясната кандидатура на госпожа Фандъкова, друга част няма да гласоподават, други ще гласоподават за Мая Манолова - мисля, че това ще се получи ", предвижда Антон Койчев.

По мотив обвиняванията на съперниците на Йорданка Фандъкова за нагласени публични поръчки, Антон Койчев бе безапелационен: "Когато се приказва за сигнали за корупция и нагласени поръчки - практиката е ясна: казваш подозренията си и подаваш сигнали. Колко сигнала е подала като омбудсман Мая Манолова за сходни практики? Нула. Повече какво да приказваме по тази тематика. Борислав Игнатов е прочувствено доверчив в някои връзки, даже чаровно доверчив в някои моменти, наподобява положителни човешки качества, само че няма точна визия къде е попаднал и къде желае да стигне - и по тази причина няма да стигне до средата ", отсече Антон Койчев и добави: "Нашата бюлетина е №68! "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР