Вторият тим на Ботев (Пловдив) успя да измъкне победата в

...
Вторият тим на Ботев (Пловдив) успя да измъкне победата в
Коментари Харесай

Дубълът на Ботев излъга Литекс в Ловеч

Вторият отбор на Ботев (Пловдив) съумя да измъкне успеха в Ловеч против Литекс с минималното 1:0 в мач от 25-ия кръг на Втора лига. Въпреки по-активните дейности от страна на домакините, Лъчо Балтанов вкара единственото попадение в 41-ата минута.

През първата част Литекс бе по-активен на терена, владееше повече топката и даже удари греда, само че по този начин и не съумя да стигне до попадение. Малко преди края на първата част обаче капитанът на Ботев Балтанов стреля от към 25 метра и с компактен шут даде преднина на гостите.

През втората част ловченлии още веднъж бяха по-дейни и търсеха изравнителното попадение, само че то по този начин и не пристигна. След 60-ата минута Литекс игра съвсем напълно единствено с изсипани топка в наказателното поле на “канарчетата ”, като старши треньорът Люпко Петрович вкара двама бранители, които да засичат с глава в предни позиции, само че това не даде резултат.

В класирането двата отбора се намират в рисковата зона един до различен. Литекс е на 15-ата позиция с 28 пункта, а Ботев (Пловдив) II е 16-ти с 3 по-малко.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР