Вторият слънчев ден е време за знания, контакти, пътешествия. Денят

...
Вторият слънчев ден е време за знания, контакти, пътешествия. Денят
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева: Четете молитвите на Петър Дънов днес, защото...

Вторият безоблачен ден е време за познания, контакти, пътешествия. Денят приканва към сериозен размисъл, успокоение, четене на молебствия, за ликвидиране на помислите, осъзнаването и приемането им, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg. Успехът съпътства тези, които са подготвени да усвоят нещо ново, нова специалност, непознат език, прибавя тя.

„ Препоръчва се да се избавите от ненужни връзки и лъжливи другари. Борете се с неприятните мисли! Добре е да се разграничава положителното от злото. Благоприятни са контактите, общуването, ученето, информацията. Полезно е да овладеете нови познания и да предавате своя опит на другите, само че без да налагате своето мнение. Дайте на всеки правото на избор от какво се нуждае! Бъдете милостиви “, поучава астрологът.
Помагайте на нуждаещите се, само че не давайте пари на заем през днешния ден, прибавя тя.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

„ Мълчанието да се размени с другарство, непрекъснати диалози, диспути, дискусия, само че въпроси да не се задават! Помислите би трябвало да са чисти и ориентирани към благи каузи. Благоприятно е за шопинг. Не се предлагат занимания с пране, гладене, всевъзможни домашен работи. Да не се одобряват посетители на своя територия, с изключение на родственици “, предизвестява Ивелина Пенчева.

„ Общуването с тях да се прави на публично място. Не би трябвало да мълчите или да лъжете. Не нагрубявайте другите, не ги осъждайте за техните дефекти, само че и не толерирайте непознатите грехове! Не игнорирайте тези, които желаят лепта! Изгарянето с огън в този момент е неприятен знак “, прибавя тя.

„ Добре е да се използва лека храна и да не се пие вино. Уязвими са белите дробове, по тази причина се пазете от настинка и избягвайте да пушите през днешния ден! Болестите на втория безоблачен ден като предписание имат неразбираема природа и се нуждаят от сериозна диагностика. Има възможност някои от тях да са провокирани от непознати отрицателни въздействия. Четете защитни формули и молебствия (напр. на Петър Дънов, Петър Димков)! Постарайте се да се отнасяте с комизъм към всичко, което ви тревожи през днешния ден “, поучава астрологът.

„ Добре е да се купуват нови облекла, защото денят символизира промяната на остарялата обвивка с нова. Хубаво е да облечете нещо ново в жълто, светлосиньо и жълто-зелено. Ако нямате такива облекла, може да носите в подобен цвят кърпичка или парче плат. Да се заобикалят алените, оранжевите и лилавите тонове “, предизвестява Ивелина Пенчева.

„ Сънищата са оракулски. Добре е да видите, че пътувате, път, дървета – това е знак за благоденствие, промени към по-добро, осъществяване на стремежи. Лошо е да сънувате, че се подстригвате, че сте с изменен външен тип в огледалото – знак за машинация. Ако сънувате умрял родственик, това е добър знак, желае да ви каже нещо, влизате в контакт с него “, прибавя астрологът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР