Вторият сезон на Западен свят остави за трети почти толкова

...
Вторият сезон на Западен свят остави за трети почти толкова
Коментари Харесай

Влиза ли Антонио Бандерас Западен свят

Вторият сезон на " Западен свят " остави за трети съвсем толкоз въпросителни, колкото и първият - за втори. Но ние тъкмо това желаеме, сериал, който да не ни дава мира, като Game of Thrones да вземем за пример.


" Западен свят " ще има и трети сезон

Добри вести за почитателите на сериала

Че " Западен свят " ще се завърне с трети сезон, се знае от дълго време. Разбира се, няма кой знае какъв брой детайлности. И в случай че преди няколко седмици стана ясно, че Арън Пол ще се причисли към сериала, то в този момент научаваме нещо още по-вълнуващо.

По информация на That Hashtag Show, HBO желаят да привлекат Антонио Бандерас в " Западен свят ". А ролята му би трябвало да бъде на изверг . Тук би трябвало да си спомним " 007 координати: Скайфол " . А би трябвало, тъй като съгласно източниците на уеб страницата героят на Бандерас в сериала ще носи същото име като този на Хавиер Бардем от " Скайфол ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ciobanu Cristina (@ciobanucristina887) на Сеп 28, 2018 в 10:04 PDT

Ако всичко това се окаже истина и Бандерас бъде притеглен в " Западен свят ", героят му сигурно ще бъде обвързван по някакъв метод с Делос. Снимките на третия сезон на сериала би трябвало да стартират през март 2019 година, а най-вероятно ще го забележим на дребния екран през 2020 година

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Westworld (@westworldhbo) на Авг 6, 2018 в 7:48 PDT

В кошницата с изненади обаче има още нещо. Отново съгласно That Hashtag Show, Лиза Джой е разкрила пред свои сътрудници, че третият сезон на " Западен свят " ще бъде коренно друг. Не сме сигурни това какво би трябвало да значи, само че най-малко звучи забавно.

Разбира се, нищо не е доказано публично от HBO, само че сме склонни да имаме вяра. Или най-малко по този начин ни се желае.


" Западен свят ", сезон втори, епизод първи

Какво видяхме, какво чакаме

А, и да не забравим - името на героя на Бардем от " Скайфол ", за който стана дума нагоре, е Силва.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР