Вторият сезон на сериала Властелинът на пръстените на Amazon ще

...
Вторият сезон на сериала Властелинът на пръстените на Amazon ще
Коментари Харесай

Снимките на втория сезон на Властелинът на пръстените” ще бъдат в Лондон

Вторият сезон на сериала " Властелинът на пръстените " на Amazon ще бъде сниман в Обединеното кралство вместо в Нова Зеландия, заяви Variety, базирайки се на свои източници.

Според изданието стрийминг услугата към този момент е определила първите места за снимане на един от най-големите кино планове напоследък. Те ще са в покрайнините на Лондон.
" Властелинът на пръстените " пострада поради ковид
В Нова Зеландия на 800 членове на екипа, участващ в фотосите на новия сериал на „ Амазон ” - " Властелинът на пръстените ", беш...

Вътрешен източник на Variety отбелязва, че този ход на Amazon е бил " доста разочароващ " за филмовата промишленост в Нова Зеландия. В края на краищата всички огромни кино акомодации по книгите на Джон Р.Р. Толкин са били снимани в страната, в това число трилогията " Хобит " на Питър Джаксън.

Източници, близки до основателите на сериала, означават, че Bray Film Studios и летището Бовингтън ще бъдат първите места, които ще бъдат употребявани за снимането на " Властелинът на пръстените ".

Variety акцентира, че основателите на фентъзи шоуто се нуждаят от огромни пространства. Bray Film Studios да вземем за пример разполага с павилион с повърхност 17 000 квадратни метра. Там са снимани филми като Mamma Mia! (2008) и Rocketman (2019). Летището на Бовингтън разполага с 24 хектара земя. Тук са снимани " Лигата на справедливостта " (2017 г.) и " Бързи и гневни 6 " (2013 г.).

Подготовката за втория сезон на " Властелинът на пръстените " ще стартира напролет на 2022 година
Звезда от „ Властелинът на пръстените “ стана татко за първи път
Една от звездите от трилогията " Властелина на пръстените " Илайджа Ууд стана баща за първи път, оповестява Daily Mail. 39-годишната прия...

По-рано тази година Amazon удостовери, че първият сезон ще дебютира в стрийминг услугата на 2 септември идната година. Подробностите за сюжета се пазят в загадка. Засега е известно, че действието на сериала ще се развива няколко хилядолетия преди събитията, разказани в " Хобит " и " Властелинът на пръстените " на Толкин.

Още от КИНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР