Вторият сезон на най-голямото кулинарно състезание за професионални готвачи .

...
Вторият сезон на най-голямото кулинарно състезание за професионални готвачи .
Коментари Харесай

Най-горещият кулинарен формат Hell’s Kitchen България се завръща по NOVA

Вторият сезон на най-голямото кулинарно съревнование за професионални готвачи.

След големия триумф на първия сезон, кастингът за втория сложи предизвикателство пред началник Виктор Ангелов , който трябваше да отсее 18-те най-хубави претенденти за кулинарна популярност. Изключителни професионални умения , невероятна мощ на характерите и персонална харизма са трите критерия, по които се сортират участниците, прекрачващи прага на Кухнята на Ада. Жаждата за победа, огромната премия - 100 000 лв. и контракт в ресторанта на началник Ангелов, ще бъдат най-голямата мотивация на шеф-готвачите.

„ Hell’s Kitchen е кулинарна академия за водачи, а всеки добър водач стартира първо като добър екипен състезател. Ще диря точно тези качества в участниците – екипен дух, само че и мощна характерност, както кулинарна, по този начин и лична. За да влезеш в предаването, се изисква комплекс от качества – може да си доста добър готвач, само че значимото е по какъв начин се справяш напрегнат, тъй като в професионалната кухня температурата на напрежението е доста висока “, споделя началник Ангелов.

От тук идва и мотото на новия сезон - “Заедно като един “ , само че и в Hell’s Kitchen, като във всяко съревнование, най-после ще има единствено един победител. Форматът, който феновете към този момент познават добре, е не просто кулинарно съревнование, а борба на характери и игра на нерви сред участниците и началник Ангелов и с цел да оцелееш би трябвало да намериш точния баланс сред отборната игра и самостоятелната победа.

Шеф Ангелов влиза в новия сезон на Hell’s Kitchen с нова визия и по-безкомпромисен от всеки път. Какви експерти и какви характери ще са част от предаването следва да разберем напълно скоро. Едно е несъмнено - жегата дебне тъкмо зад ъгъла и феновете са тези, които ще изпитат адската тръпка тази пролет единствено по NOVA.-->

Актуални вести ще откриете на, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР