Вторият сезон на хитовия сериал Домът на дракона ще дебютира

...
Вторият сезон на хитовия сериал Домът на дракона ще дебютира
Коментари Харесай

Първи кадри от новия сезон на Домът на дракона по HBO

Вторият сезон на хитовия сериал " Домът на дракона " ще дебютира след няколко месеца и HBO популяризира формалния тийзър на поредицата. Премиерата на новия сезон от осем епизода ще бъде през лятото на 2024 година в стрийминг платформата HBO Max и по телевизионния канал HBO, съобщи Дневник.

Поредицата, основана на " Огън и кръв " на Джордж Р.Р. Мартин, чието деяние се развива 200 години преди събитията в " Игра на тронове ", споделя историята на дома Таргариен, съобщи Дневник.

Във втория сезон още веднъж ще вземат участие Мат Смит, Оливия Кук, Ема д`Арси, Ив Бест, Стив Тусент, Фабиен Франкел, Юън Мичъл и други Сред спомагателните завръщащи се артисти са Хари Колет, Бетани Антония, Фийби Кембъл, Фия Сабан, Джеферсън Хол и Матю Нийдъм. Новият актьорски състав за втори сезон включва Клинтън Либърти в ролята на Адам от Хъл, Джейми Кенна в ролята на сър Алфред Брум, Киран Бю в ролята на Хю, Том Бенет в ролята на Улф и други

Съавтор и изпълнителен продуцент е Джордж Р,Р. Мартин, както и Райън Кондал. Изпълнителни продуценти са Сара Хес, Алън Тейлър, Мелиса Бърнстейн, Кевин де ла Ной, Лони Перистър, Винс Джерардис. Оригиналният сериал на HBO е основан на книгата на Джордж Р.Р. Мартин " Огън и кръв ".

Всички епизоди от първи сезон на " Домът на дракона ", както и всички сезони на " Игра на тронове " могат да се гледат когато и да е в стрийминг платформата HBO Max.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР