Вторият сезон на Ергенът започна със скандали между момичетата. Рейтингът

...
Вторият сезон на Ергенът започна със скандали между момичетата. Рейтингът
Коментари Харесай

Половинката на Наум Шопов май издаде коя ще е победителката в Ергенът

Вторият сезон на " Ергенът " стартира със кавги сред девойките. Рейтингът на предаването сигурно и този сезон ще е висок до небето. Евгени Генчев впечатли феновете и май ще се окаже по-успешен избор от Виктор.

Евгени в действителност се е влюбил в една от участничките. Става въпрос за бесарабската българка Ирина, която е съумяла да плени галантния пианист, който зад тила си има десетки национални и интернационалните награди, написа " Блиц ".

Имаме доказателство, че Евгени и Ирина са станали двойка по време на предаването и към момента се радват на пламналата посред им обич. " Надявам се тук да намеря любовта ", сподели музикантът в първия епизод и другарка на Ирина е направила стоп кадър на този миг и я е тагнала.



Половинката на Наум Шопов - Теа, показа стори, в което се вижда Евгени на дивана, а до него е седнала брюнетка с тил към камерата. Прическата издава обаче, че това е Ирина. Много е евентуално по време на формата двамата да са си станали близки с водещия и неговата половинка, която също бе в Турция по време на фотосите на сезона.

Говори се, че Евгени и бил много усложнен, имало е доста целувки, само че най-после единствено една дама е съумяла да грабне сърцето му.

Преди месец Евгени и Ирина са били засечени от българи да се разхождат в Париж, което значи, че към момента са дружно и любовта им не се е изпарила след привършване на формата...
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР