Вторият разпределител на Добруджа 07 Йордан Пеев призна, че е

...
Вторият разпределител на Добруджа 07 Йордан Пеев призна, че е
Коментари Харесай

Йордан Пеев: Добруджа е един от най-добре подготвените отбори

Вторият разпределител на Добруджа 07 Йордан Пеев призна, че е избрал Добрич тъй като е добра дестинация, получил добра оферта, а като професионален клуб се работи при доста положителни условия. До момента всичките му упования се оправдават. Подготовката е минала доста добре като в продължение на четири седмици тренировките са били триразови, само че пък в този момент той е уверен, че добричкият тим е един от най-добре квалифицираните физически отбори в шампионата.

" Имаме доста огромни шансове да реализираме доста положително класиране, челна тройка, съгласно мен ", съобщи Пеев.

Независимо, че младият играч демонстрира доста положителни умения като разпределител, той ще е в сянката на Иван Станев, само че това не го тормози, в противен случай, удовлетворен е, че ще може да се учи от него.
" Преди да дойда тук, знаех, кой ще е първи разпределител ", сподели Пеев, " само че също и поради Иван Станев пристигнах. По-добре е да имаш съперник, с цел да растеш около него, въобще не скърбя ", добави той.

Поради огромната ангажираност с тренировки не е съумял да види нищо от Добрич, само че е играл с тима на Марек в зала Добротица и е наясно с атмосферата там и със стабилната поддръжка, която оказват добричките почитатели. dobrudjabg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР