Вторият полуфинал от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022,

...
Вторият полуфинал от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022,
Коментари Харесай

Полуфиналната среща между Франция и Мароко на Мондиала отчете рекордно голяма аудитория сред всички мачове до момента

Вторият полуфинал от ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022, излъчен в каналите на Нова Броудкастинг Груп на 14 декември, записва най-многобройната телевизионна публика на директно излъчена футболна среща от началото на Мондиала. Според формалните пийпълметрични данни, футболната среща сред Франция и Мароко е привлякла близо 1,2 млн. фенове. Това значи, че съвсем половината от всички фенове, които въобще са гледали телевизия по това време, са наблюдавали оспорвания дуел. Средният рейтинг на мача също доближава рекордни равнища - 18%.

Със междинен рейтинг от 1 070 502 фенове, излъчването на втория полуфинал по NOVA е рекордьор по брой фенове на независим тв канал, излъчил среща от ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022 (предишният връх беше регистриран по време на първия полуфинал Аржентина - Хърватия).

Грандиозният край на влиятелния футболен конгрес следва тази неделя, 18 декември, от 17:00 ч. Зрелищната среща сред двата най-хубави тима на шампионата – Аржентина и Франция, ще бъде излъчена онлайн в ефира на NOVA, DIEMA SPORT 3 и DIEMA SPORT 3 4K, както и онлайн в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA u в уеб страницата Gong.bg.

Двубоят сред Аржентина – Франция е кулминационната точка на историческото издание на ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022, което Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия излъчват взаимно. Арена на основния конфликт ще бъде ултрамодерният стадион Лусаил. Ден по-рано – на 17 декември от 17:00 ч., ще стане явен и носителят на бронзовите медали, като един против различен ще се изправят тимовете Хърватия и Мароко, които отстъпиха на полуфиналите, на крачка от огромния край.

Специалната студийна стратегия „ Като за международно “ с водещи Павлета Рашкова - Мирослав Арабаджиев и Лилия Мустакова - Ясен Деянов ще наблюдава страстите от последните два дуела на ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022. Бляскавата гала по закриването, мнения на спортни анализатори и живи връзки със спортните публицисти на Нова Броудкастинг Груп от мястото на събитието чакат футболните почитатели във вълнуващата нощ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР