Вторият по сила акционер във ФК "Левски" Тити Папазов е

...
Вторият по сила акционер във ФК "Левски" Тити Папазов е
Коментари Харесай

Тити Папазов е с COVID-19

Вторият по мощ акционер във ФК "Левски " Тити Папазов е болен от ковид. Това заяви самият той в профила си във фейсбук.

"На този ден тъкмо преди 43 години умря моя дядо,ген.Костадин Чешмеджиев.Това е индивидът на който съм кръстен.Бог до го елементарни!
Днес публично разбрах,че съм част от огромната близо 12 милионна група на инфектираните с Ковид 19. За първи път употребявам опцията на обществените мрежи за издание на значима информация. Предпочитам тук, а не посредством медиите да споделя за заболяването ", показа Папазов.

Тити Папазов възмути всички с грубите си нарушавания на пътя. Той се извини

Той добави още:

"Съжалявам,че тъкмо в този миг ще би трябвало да съм под карантина.ФК Левски,изживява най-трудните си моменти,но тъкмо, когато е най-трудно ще си проличи силата и духа на нормалното нещо в страната ни. Пожелавам на Наско да е жив и здрав,а на всички милиони ЛЕВСКАРИ за нищо на света да не се примирявате с моментната обстановка,защото тя може да е единствено краткотрайна.Ако никой не желае да ни помогне,ще си помогнем сами,защото сме милиони.Поне по този начин се пее в една от обичаните песни на почитателите.Пожелавам живот и здраве на всички българи. Бог да пази България.САМО ЛЕВСКИ! "

Папазов е дал позитивна проба, откакто самичък е отишъл да се изследва, защото стана ясно, че един от околните му другари Стойне Манолов, също е болен. Собственикът на Царско село към този момент е в дома си под карантина.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР