Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) записа равенство в първия кръг

...
Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) записа равенство в първия кръг
Коментари Харесай

Локомотив II с нулево равенство срещу Загорец

Вторият тим на Локомотив (Пловдив) записа тъждество в първия кръг на Югоизточната Трета лига. “Черно-белите” приключиха 0:0 със Загорец. Двубоят се игра от 18:30ч. в Садово.
Прочетете още
“Черно-белите” изиграха добър мач, като имаха и своите шансове да вземат успеха. Първата сериозна опция се откри пред гостите – състезател на Загорец центрира от фаул, там негов съотборник засече с глава, само че Томов избави. В 17-ата минута Петър Андреев изскочи самичък против стража на съперника, само че не съумя да го преодолее и да осъществя. До края на първата част Александър Колев и Филип Колев пробваха да затруднят вратаря на Загорец. В 54-ата минута Кристиан Томов се регистрира с значимо избавяне и не разреши на играч на Загорец да открие резултата. В 80-ата минута отдалечен и рисков шут на Даниел Маджаров бе избит в корнер от вратаря на гостите.

На 14.08 (неделя) от 18:30ч. пловдивчани гостуват на ФК Сливен на стадион “Хаджи Димитър” във втори кръг от Югоизточната Трета лига.

Локомотив II: Кристиан Томов, Антон Коспартов, Видол Сейменски, Тодор Павлов, Божидар Зелямов, Сами Мехмедов, Тони Лесов, Иван Арамазов (72’ Теодор Фърков), Петър Андреев (85’ Кристиан Орманов), Филип Колев (72’ Даниел Маджаров), Александър Колев

Очаквайте на следващия ден и къс видеорепортаж от срещата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР