Вторият отбор на Левски стартира своята подготовка за пролетния дял.

...
Вторият отбор на Левски стартира своята подготовка за пролетния дял.
Коментари Харесай

Елин Топузаков: Целта ни е да захранваме първия отбор на Левски с наши юноши

Вторият тим на Левски започва своята подготовка за пролетния дял. " Сините " излязоха през днешния ден за първата си подготовка, а преди заниманието на " Герена " треньорът Елин Топузаков показа упованията си преди лагера. 

" След двадесетина дни отмора би трябвало да има повече усмивки и въодушевление. Подготовката ще протече в домашни условия на " Герена " до 22 януари, когато отпътуваме за 10 дни в Поморие. На 14 и на 20 януари имаме планувани контроли на " Герена " със Сливнишки воин и с Марек. В Поморие ще имаме още две контроли с Карнобат и Спартак (Варна). Имаме и отсрочен мач с Костинброд от Трета лига, който ще бъде на 11 февруари ", сподели треньорът. 

" Дали сме свежа кръв, тъй като четирима души от юношите и втория тим отпътуваха с първия тим на Левски за Дубай. Оставаме с по-малък състав, само че нашата цел е да зареждаме първия тим ", добави Топузаков. 

" Борислав Рупанов остава при нас във втория тим, няма да му се търси отбор чартърен. Той би трябвало да натрупа тези минути в Трета лига, с цел да вдигне още класата си ", сподели още треньорът. 

" Дори и да спечелим първото място в групата, ние нямаме право да се изкачим спортно-технически във Втора лига. Това е закон на БФС, би трябвало да имаме задоволително време във футбола, с цел да може да качваме дивизии ", сподели още Елин Топузаков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР