Вторият общински съветник от "Атака" – Борислав Иванов, заряза лидера

...
Вторият общински съветник от "Атака" – Борислав Иванов, заряза лидера
Коментари Харесай

Волен Сидеров ще бъде независим общински съветник

Вторият общински консултант от "Атака " – Борислав Иванов, заряза водача си Волен Сидеров и се причисли към четиримата от Вътрешна македонска революционна организация, дружно с които сформират нова политическа група в Столичния съвет. Тя ще се състои от петима души – това е минимумът за група съгласно правилника – и ще се назовава "Патриоти за София ". Така Волен Сидеров остава като самостоятелна общински консултант и става втория подобен с изключение на Борис Бонев от "Спаси София ".

Пръв за тези рокади писа във Facebook съветникът от "Демократична България " арх. Борислав Игнатов. "Новината от през днешния ден (вчера – б.р.) в СОС - единият консултант от "Атака " и четиримата от Вътрешна македонска революционна организация образуват група. Волен Сидеров става самостоятелен като Борис Бонев ", написа в обществената мрежа Игнатов.

Новата група към този момент има своя страница във Facebook, която също се споделя "Патриоти за София ". Там е посочено, че "Патриоти за София " е 5-членна политическа група в Столичен общински съвет. Създадена през мандат 2015-2019 година "

Такава група със същото име имаше и в предходния Столичен общински съвет, в която дружно бяха тримата представители на Вътрешна македонска революционна организация и двамата от "Атака ".

Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация удостовери пред медиите, че Борислав Иванов се е включил към групата на войводите. Очаква се даже на идващото съвещание на СОС той да бъде препоръчан за зам.-председател от новата група. Според правилника единствено групи могат да оферират свои представители в управлението на СОС.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР