Вторият наследник на Деси Слава ще се появи на бял

...
Вторият наследник на Деси Слава ще се появи на бял
Коментари Харесай

Никой Няма Да Ти Го Каже! Ето Защо Десислава Отлага Сватбата С Благой! Това Не Трябваше Да Лъсва, Та Той Е

Вторият правоприемник на Деси Слава ще се появи на бял свят до броени дни. Изпълнителката слезе от сцената в края на август и ще се завърне на работа след към година. Дотогава тя ще живее със заделеното през последните месеци. Пайнерката е лимитирала разноските си до най-малко поради финансовите проблеми, които има.

Публична загадка е, че новото семейство разчита само на приходите на звездата. Любимият на 38-годишната изпълнителка, който е едвам на 21 години, няма съществени доходи. Благо към момента гради кариера.

С приходите си едвам съумява да покрие личните си разноски. Той не произлиза от богато семейство и не може да си разреши да устоя дете и жена, привикнала с разточителния метод на живот.

Деси Слава знаеше това през цялото време на връзката си с боксьора. Но все пак не се поколеба за момент дали да остане с него и даже реши да го подари с дете. Изпълнителката, която има горчив опит с първия си брак и майчинството с Майки, съобщи че е подготвена още веднъж да бъде самотна майка, в случай че това се наложи.

В последна сметка тя избра любовта пред охолния живот. Деси Слава имаше планове да работи до последно, с цел да събере повече пари, които да й обезпечат едно умерено майчинство.

Но откакто лекарите я предизвестиха, че е рисковано да продължи с участията, тя взе мъдрото решение да се отдръпна от сцената и да не подлага на риск живота и здравето на бъдещия си правоприемник.

Именно финансовите проблеми са повода звездата да отсрочва сватбата си с Благо. Тя е безапелационна, че желае да узакони връзката си с него. Но е на мнение, че това ще се случи едвам откакто имат финансовата опция да си го разрешат.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР