Вторият месец на годината е подготвил приятни изненади за част

...
Вторият месец на годината е подготвил приятни изненади за част
Коментари Харесай

5-те зодии, които ще ЗАБОГАТЕЯТ през февруари

Вторият месец на годината е подготвил приятни изненади за част от представителите на зодиака, които са свързани с финансови триумфи. През февруари планетите са подредили своята звездна карта по метод, който ще разреши на някои от тях да усилят паричния си поток.
Телец
Телци, 2020 ще бъде извънредно сполучлива за вас във финансово отношение и то от самото й начало. Увеличената ви финансова непоклатимост ще бъде и причина да се чувствате спокойни и уверени. Мъдрото боравене с финансите е една от главните характерности на представителите на зодия Телец. Те са измежду хората, които деликатно преценят бюджета си, държат да заплащат сметките си в точния момент и вършат всичко допустимо, с цел да не се постанова да взимат пари назаем или заем. Това им умеене ще е от изгода през февруари, когато звездите ще са благосклонни към портфейла на Телците. Чрез рационални решения и верен метод, Телците ще съумеят да усилят капитала си. Телци, имате шансове да реализирате сполучливо договорка зад граница. Възможно е и да се наложи да заместите сътрудник в офиса, като ще поемете и работата му. Това ще ви натовари в допълнение, само че пък ще усили и финансовите ви доходи.
Близнаци
Финансови триумфи се чакат и за зодия Близнаци, плануват разположенията на планетите. Близнаци, вие постоянно сте гледали на парите не толкоз като на благосъстояние и самоцел, а като на средство да се чувствате добре, да пътувате и да имате свободата да си подарявате разнообразни удоволствия, в това число и от културно естество. Може би точно тази настройка ще ви поведе към финансовия напредък при започване на годината. Вие сте интелигентни и дейни натури и ето за какво е добре да не се отказвате елементарно и от нови планове, които се задават към вас, тъй като в тях също се крие късмет за финансово задоволство. Близнаците са блестящи в продажбите и сключването на покупко-продажби, тъй че в случай че обмисляте нов бизнес или към този момент имате подобен, вложете силата си в него. Ще бъдете наградени уместно. Съвсем допустимо е да бъдете обхванати от възторг за нови капиталови планове, които могат да се окажат печеливши.

Рак
Раци, ще бъдете сюрпризирани от средства, които ще постъпят във вашия джоб по линия на общ фонд или сметка с други хора. Те ще ви разрешават да се насладите на покупката на първокласни предмети и да погалите егото си със скъпи движимости – наслаждение, което по принцип рядко или съвсем в никакъв случай не си позволявате. Скоро се чака и Марс и Сатурн да навлязат във вашата зона за вложения, което ще ви разреши да предприемете положителни бизнес и финансови решения. Ще имате късмет за закупуването на парцел, пренасяне в нов дом или превръщане на мястото, в което към този момент живеете. Звездите ще ви зарадват и с положително предложение за работа, което ще получите по време на посещаване на семинар или различен тип образование.
Дева
Добри благоприятни условия във финансово отношение чакат и Девите през втория месец на годината. Както обаче всички знаем, зад съвсем всичко хубаво, което се случва на представителите на тази зодия, се крие доста труд и непримиримост. Няма за какво да ви лъжем благи Деви – обстановката още веднъж ще е такава. В началото на годината звездите са подготвили късмет да спечелите значително пари, дали той ще се осъществя обаче, зависи от дейностите ви. Колкото по-бърза е вашата реакция към опциите, които ви предстоят, толкоз по-бързо ще видите и резултати. Не се колебайте да кандидатствате за работа, защото евентуалните работодатели ще бъдат впечатлени от вашата отлична работна нравственос и професионализъм. Възможно е и полагането на доброволческа работа да проправи пътя към потребни другарства. Не се опасявайте от многото работа в този момент, тъй като това ще впечатли хора на уважавани позиции и е допустимо в края на годината да ви бъде препоръчано място с добра кариерна вероятност.
Стрелец
Стрелци и вие сте измежду късметлийте в парично отношение през февруари, споделя разположението на планетите. Почти всеки ход, който предприемете, ще има щастливи последици върху вашите финанси. Ако сте се тормозили поради юридически проблем, обвързван с пари, имате всички позитивни шансове той да бъде решен във ваша изгода. Нова работа или смяна на позицията в актуалната ви претовареност ще ви помогне да се изкачите по стълбата на триумфа. Астролозите споделят, че ще бъдете решени да постигнете задачите си, а хората към вас ще бъдат респектирани от уменията ви и желанието ви за триумф. Ще имате късмет да работите в чужбина, да увеличите квалификацията си или да заемете по-висока позиция. Във всеки случай ще бъдете обект на почитание и самопризнание. Не се изненадвайте, в случай че бъдете помолени да покажете обществено работата си измежду хора. Предстои ви година, през които напъните ви ще бъдат както финансово, по този начин и прочувствено възнаградени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР