Вторият мач между Левски Лукойл и Балкан Ботевград от финалната

...
Вторият мач между Левски Лукойл и Балкан Ботевград от финалната
Коментари Харесай

Прекратиха мач от баскетболна лига заради ексцесии в залата

Вторият мач сред Левски Лукойл и Балкан Ботевград от финалната серия на Националната баскетболна лига довечера беше преустановен.

Срещата, от която остават още три минути и една секунда, ще се доиграе в четвъртък, 24 май, от 18.00 ч. пред празни трибуни в зала „ Универсиада “ в столицата. Съставът, воден от Константин Папазов, води в резултата с 66:59.

 
До тази обстановка се стигна след втората ескалация на напрежението сред домакинските почитатели и щаба на гостите. Малко преди края на мача полетя предмет от трибуните, от щаба на ботевградчани отвърнаха, след което грозните подиуми взеха връх.
Наложи се намесата на жандармерията.
 
Състезателите на двата състава се прибраха в съблекалните. Взето беше решение дуелът да се доиграе пред празни трибуни, само че последователите на Балкан отхвърлиха да изоставен залата. Така след приключването на 60 минути срещата бе прекъсната.
 
Първите сигнали за мощно нажежаване на пристрастеностите сред ентусиастите и скамейката на Балкан породиха 25 секунди преди почивката на мача. Тогава по информация на очевидци е имало грозни нападки от страна почитателите към щаба на отбора от Ботевград, била е хвърлена и бутилка.-->
 
Президентът на Балкан Михаил Михайлов се намеси, като слезе на терена и изведе състава от скамейката. Гостите даже заплашиха да не се върнат след почивката, в случай че почитателите не бъдат преместени.
 
В последна сметка буйните ентусиасти бяха пренастанени, тъй че трибуните зад гостите бяха опразнени. Срещата продължи, само че малко повече от три минути преди края й, грозните подиуми още веднъж преобладаваха на терена. Което постави завършек на мача, който ще се доиграе в четвъртък - 24 май.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР