Вторият мач между Левски Лукойл и Балкан Ботевград от финалната

...
Вторият мач между Левски Лукойл и Балкан Ботевград от финалната
Коментари Харесай

Мачът Левски Лукойл - Балкан пред прекратяване

Вторият мач сред Левски Лукойл и Балкан Ботевград от финалната серия на Националната баскетболна лига ще бъде доигран през празни трибуни след нова ескалация на напрежението в залата "Универсиада " в столицата.

Последваха нови искри сред почитателите на „ сините “ и щаба на Балкан. Полетя предмет от трибуните, от щаба на гостите отвърнаха, след което грозните подиуми взеха връх. Наложи се намесата на жандармерията.

Двата състава се прибраха в съблекалнята, като бе оповестено, че мачът ще се доиграе пред празни трибуни. Комптентните органи взеха решение да изведат първо почитателите на домакините, а по-късно привърженците нагостите. Феновете на Балкан обаче изрично отхвърлят да изоставен залата, макар че полицията твърди, че е отделила региона. Ако ентусиастите не пожелаят да изоставен, мачът ще бъде прекатен. Ще се събират комисии, като ще се вземе решение по какъв начин да се действа.

До края на мача остават 3 минути и една секундa. Левски води в резултата.

Припомняме, че първите индикации за напрежение породиха 25 секунди преди почивката на мача. Тогава по информация на очевидци е имало плюнки от страна ентусиастите към щаба на отбора от Ботевград, а също по този начин е била хвърлена и бутилка.

При все случилото се президентът на Балкан Михаил Михайлов се намеси, като слезе на терена и изведе състава от скамейката. Гостите даже заплашиха да не се върнат след почивката, в случай че почитателите, не бъдат преместени.

В последна сметка буйните ентусиасти бяха пренастанени, вдясно, тъй че трибуните зад гостите бяха опразнени. Така срещата продължи, само че малко преди края грозните пристрастености още веднъж взеха връх.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР