Вторият квалификационен кръг в Шампионска лига стартира във вторник, а

...
Вторият квалификационен кръг в Шампионска лига стартира във вторник, а
Коментари Харесай

Квалификации в Шампионска лига: На какво да заложим в днешните мачове?

Вторият квалификационен кръг в Шампионска лига започва във вторник, а пет мача към този момент бяха изиграни. Програмата в сряда на най-големия европейски клубен шампионат ни предлага още седем мача, които няма по какъв начин да не привлекат вниманието на феновете, а и на феновете на футболните залози.
Нашият екип от типстъри ще сложи акцент на три мача, които считаме за подобаващи за
залози в днешната богата стратегия на европейски футбол. ЧФР Клуж - Макаби Тел Авив, Марибор - АИК и Дъндолк - Карабах са конфликти, към които ще насочим вашето внимание. Ето и нашите прогнози:

21:00 часа: ЧФР Клуж - Макаби Тел Авив
Румънският отбор приема вкъщи хегемона на израелския футбол Макаби Тел Авив. Очертава се този дуел да се трансформира в един от най-равностойните от тази фаза на шампионата. Отборът на Клуж се намира в серия от пет мача, в които непроменяемо позволява попадение във вратата си, което демонстрира, че изпитват известни проблеми в защита. Макаби Тел Авив от своя страна разполага с положително нахлуване и се чака да търси гол на непознат терен. Все отново Клуж надали ще допусне да загуби на собствен терен, с което да загуби и съвсем всевъзможни шансове за класиране, преди реванша в Израел.

21:15 часа: Марибор - АИК
Шведският гранд АИК гостува в Словения на локалния Марибор, като задачата и пред двата тима е единствено една - продължение към идната фаза на шампионата. Това е следващия конфликт, в който можем да кажем, че силите са изравнени, само че въпреки всичко аз давам лек превес на шведите, които считам, че ще съумеят да се класират за идващия кръг, въпреки и с известни компликации. Марибор показва добра форма в офанзива, където в последните си 10 мача непроменяемо вкарва гол. От друга страна АИК демонстрира положителни по-голяма успеваемост във връзка с успехите, като чакам двата тима да играят открит футбол и да паднат попадения - обратно на упованията на
букмейкърите.

21:45 часа: Дъндолк - Карабах
Шампионът на Ирландия против първенеца на Азербайджан в първи конфликт от втория кръг на квалификациите за Шампионска лига. Карабах, който позволи загуба с 2:0 от Лудогорец в другарски мач предишния месец, е определян за любимец в конфликта против Дъндолк, само че ирландците разполагат с качествени футболисти, с цел да се опълчват на своя противник. Ирландският гранд не познава усета на загубата в последните си пет срещи, а това надали ще се промени на шестата - в толкоз значим миг от сезона.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР