Вторият кръг в груповата фаза на Шампионската лига обещава нови

...
Вторият кръг в груповата фаза на Шампионската лига обещава нови
Коментари Харесай

Нови емоции в Шампионската лига с български привкус

Вторият кръг в груповата фаза на Шампионската лига дава обещание нови забавни конфликти по европейските терени. Сред най-интригуващите дуели е този сред миналогодишния финалист " Тотнъм " и немския първенец " Байерн " Мюнхен. Срещата е от втора група и е пряк спор за първото място.

Снимка: Getty Images

В първия си мач баварците победиха " Цървена звезда " с 3:0, а " шпорите " пропиляха два гола задатък, с цел да стигнат единствено до 2:2 като посетител на " Олимпиакос ".

Началото за " Реал " Мадрид в Шампионската лига бе пагубно. 13-кратният отличник загуби с 0:3 от ПСЖ и в този момент ще се опита да отмие срама с едно устойчиво и изрично показване против " Брюж ". През уикенда играчите на Зинедин Зидан приключиха наедно с градския си противник " Атлетико " Мадрид и оглавиха класирането в Примера дивисион. Отборът на " Реал " единствен не познава усета на загубата в Испания.

Снимка: Getty Images

Преди дуела на " Сантяго Бернабеу " Зидан разгласи, че противникът по никакъв начин не е за подценяване, защото натъртва на атакуващия футбол.

" Не започнахме добре в Шампионската лига, нуждаем се от победа. Имаме мач на всеки три дни. Нужно е да покажем мощ и когато не владеем топката, и когато би трябвало да сътворяваме положения ", сподели Зидан преди дуела.

Мачът, който стартира в 19:55 ч. ще бъде и с българско присъединяване. Главен арбитър е Георги Кабаков, а негови помощници ще са Мартин Маргаритов и Диян Вълков. Четвърти съдия ще бъде Станислав Тодоров.

За Кабаков това ще бъде втори мач в групите на Шампионската лига. Миналата година той управлява срещата сред " Валенсия " и " Манчестър Юнайтед ", приключила 2:1 за испанския отбор.
Кабаков ще свири на " Реал " Мадрид в Шампионската лига Двубоят е на "Сантяго Бернабеу " против "Брюж " във вторник
В другия мач от първа група ПСЖ гостува на " Галатасарай " в Истанбул.

В днешната стратегия се откроява още един забавен мач. В четвърта група " Ювентус " приема " Байер " Леверкузен. " Бианконерите " пропиляха задатък от два гола и приключиха 2:2 с " Атлетико " в първия си мач, до момента в който " аспирините " отстъпиха на " Локомотив " Москва с 1:2.

Снимка: Getty Images

Останалите мачове през днешния ден:

- " Аталанта " - " Шахтьор " Донецк

- " Цървена звезда " - " Олимпиакос "

- " Локомотив " Москва - " Атлетико " Мадрид

- " Манчестър Сити " - " Динамо " Загреб
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР