Вторият китайски самолетоносач „Шандун" в момента провежда тестови и тренировъчни

...
Вторият китайски самолетоносач „Шандун" в момента провежда тестови и тренировъчни
Коментари Харесай

Вторият китайски самолетоносач излезе в открито море

Вторият китайски самолетоносач „ Шандун " сега организира тестови и подготвителни задачи на вода, удостовери Китайската централна телевизия, след появили се информации в обществените мрежи, че в понеделник корабът е забелязан да отплава от пристана си в Далиен, заяви China Radio International.

„ Шандун " е първият създаден и издигнат напълно в Китай самолетоносач. В репортажа на малкия екран се споделя, че епидемията от COVID-19 не е засегнала подготвителните и обучителни действия на екипажа му. „ Частите на кораба би трябвало да образуват самостоятелни и цялостни бойни качества и да се интегрират в бойната система на флота колкото се може по-бързо ", съобщи Ли Юнсюен, един от командирите на „ Шандун ".

Самолетоносачът бе въведен публично в употреба на 17 декември предходната година с гала във военноморската база в Саня, провинция Хайнан, след което се върна в Далиен за поддръжка. В фотосите в обществените мрежи при настоящето му отплаване в намерено море не се виждат самолети, само че в репортажа на централната телевизия се видя, че има няколко изтребителя J-15. Това значи, че по време на тренировките евентуално ще се отработват задачи по политане и кацане.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР