Вторият женски дуел във „Фермата“ приключи с победа за една

...
Вторият женски дуел във „Фермата“ приключи с победа за една
Коментари Харесай

Зрителите на бунт: Фермата е нагласена

Вторият женски двубой във „ Фермата “ завърши с победа за една от най-сексапилните дами в шоуто – Антония Сандова, която получи и поддръжката на множеството участници. Художничката резервира мястото си в стопанството откакто надделя с 10 на 5 точки адвокатката Милена Станджикова. Резултатът провокира гнева на феновете, които заподозряха, че дуелът е нагласен, с цел да се даде късмет на Антония да продължи флирта си със настоящия фермер Калоян и да има любовен детайл в предаването.

„ Иван, Андрей,опорочихте хубавия план на играта.Но се играе в такова време, когато парите и късите поли са на мода. Жалко”, написа Жана Стефанова. „ Милена е заслужен състезател и заслужаваше да остане! Всички се сплотиха против нея, само че все пак тя се бори с усмивка. Браво, Милена, ти си спечелилият в този дуел!”, разяснява Бонка Бонева.



До предпоследната борба силите сред двете съпернички бяха изравнени, само че на последния, решителен стадий, шансът изигра неприятна смешка на юристката. След като мина през всички трудности, тя се провали при рушенето на стена от дървени трупчета. В същото тестване Антония беше по-бавна, само че смъкна повече „ тухли “, като ги целеше с топки и победи като победител.

„ Не ми е писано да мятам топки с тази ръка, би трябвало да подписвам покупко-продажби и контракти с нея “, разяснява Милена, без да смъкна усмивката от лицето си. В стопанството Милена предизвикваше полярни реакции със мощния си, неотстъпчив темперамент и твърди позиции. По време на дуела зад нея застанаха единствено четирима участници – Асен Илиев, Даяна Ханджиева, Йордан Белев и Ангел Тенев, които се опитваха да надвикат по-голямата и шумна агитка на Антония.

„ Във „ Фермата “ бях доста харесвана и доста ненавиждана. Страхотно се забавлявах, само че и тъгувах. Преминах през стихия от страсти и изживях своята фантазия да вземам участие в шоуто “, съобщи адвокатката преди да си тръгне вечно от стопанството.
Радостна от успеха си, Антония се разплака и бе посрещната с бурна наслада от подкрепящите я участници. Триумфът й на Арената автоматизирано й донесе номинация за фермер на седмицата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР