Вторият гребен канал ще изстреля Пловдив в световния Топ 3

...
Вторият гребен канал ще изстреля Пловдив в световния Топ 3
Коментари Харесай

Вторият гребен канал изстрелва Пловдив в световния Топ 3! Първата копка през септември?

Вторият гребен канал ще изстреля Пловдив в международния Топ 3 на водните канали. Има огромна възможност през септември да бъде направена алегорична първа копка на оборудването, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Това ще стане, в случай че решението на Върховния административен съд е в интерес на община Пловдив, съобщи през днешния ден зам.-кметът на града Георги Титюков.

" Всеки миг чакаме решението на Върховния административен съд по отношение на втория гребен канал. Надяваме се това решение да е в интерес на община Пловдив. Дори през септември бихме могли да създадем алегорична първа копка, в случай че решението е в наша изгода. Няма да е нескромно да кажем, че с втори гребен канал Пловдив ще се изстреля в Топ 3 на каналите по света ", сподели Титюков на публична конференция преди Световно състезание за юноши, девойки, мъже и дами до 23 години, което ще се организира от 26 до 29 юли в Пловдив.

" Тук планът е доста прекрасен. Ние тръгнахме да осъществяваме една част от него – 656 дка залесяване, само че за жалост слушам, че и там има тъжба, което мен персонално доста ме изненада. Защото става дума за залесяване, капково напояване и такива неща, за които би трябвало да е всеки фен на природата, на гората, на дърветата. Да е с две ръце " за “, само че очевидно има и други цели, които не си ги признават или най-малко не изплуват на повърхността ", добави още зам.-кметът Георги Титюков.

Гледайте в прикаченото видео цялата конференция преди международното състезание в Пловдив!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР