Вторият финалист на световното първенство по футбол в Русия ще

...
Вторият финалист на световното първенство по футбол в Русия ще
Коментари Харесай

Застрахователен агент свири довечера втория полуфинал на Световното по футбол в Русия

Вторият финалист на международното състезание по футбол в Русия ще бъде избран довечера в среща сред тимовете на Англия и Хърватия. Съдийството на дербито е поверено на турския съдия Гюнейт Чакър, написа профилираният в застраховането и обезпечаването електронен портал insmarket.bg.

Признатият интернационален арбитър, регистриран от FIFA преди 10 години, с изключение на участията си във футболни надпревари, работи и като осигурителен сътрудник. Страстта му се дели по равно сред застраховането и спорта. Чакър е свирил над 170 мача в турската Суперлига от 2001 година до момента и е взел участие в последните три международни по футбол.

Тазвечерният полуфинал на стадион " Лужники " в Москва ще бъде третата среща, в която Чакър е рефер в границите на този шампионат.

Победителят от мача тази вечер ще срещне на финала отбора на Франция, който нощес победи Белгия с резултат 1:0.

Напомняме, че още преди старта на международното анализатори от Lloyd’s предвидиха, че с максимален късмет да се окичи с купата международен първенец на това състезание е отборът на Франция. В челната тройка на любимците лондонският Lloyd’s бе присъединил и тимовете на Англия и Бразилия. Последният тим обаче сподели разочароваща почитателите игра и справедливо взе самолета за родината преди края на шампионата.

Досега Франция е печелила един път шампионата - през 1998 г.

През годините заветната купа са вдигали:
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР