Вторият епизод от Лудогорец - ЦСКА за Купата на България

...
Вторият епизод от Лудогорец - ЦСКА за Купата на България
Коментари Харесай

Лудогорец и ЦСКА хвърлят всичко в Разград

Вторият епизод от Лудогорец - ЦСКА за Купата на България ще се състои през днешния ден и ще дефинира другия финалист, който ще срещне Арда във финала за трофея.

Двата състава приключиха 1:1 преди седмица на "Българска войска " и оставиха всичко да се реши в този момент в Разград.

"Орлите " са водач в шампионата, на 9 точки пред втория Локомотив Пловдив. За гостите Купата на България е единствената опция този сезон да бъде увенчан с триумф.

Възпитаниците на Любослав Пенев ще търсят наложителен гол, с цел да заличит този, който инкасираха в София преди седмица. Очаква се експертът да направи една родака по отношение на първия дуел. Като десен бек ще стартира Турицов, а пред него на крилото ще оперира Йомов, който ще размени контузения Синклеър. Централни бранители ще са Кох и Матей, а на левият краен защитник ще е Мазику. В офанзива зад Кайседо ще е Тиаго, който вкара гола в сторицата.

Владас Дамбраускас размишлява върху отбраната. Антон Недялков към този момент е подготвен за игра след травмата си и игра против Монтана през уикенда. Очаква се той да е титуляр против някогашния си тим през днешния ден. По този метод Сисиньо ще седне на пейката или ще смени мястото си на десния бек, където всекидневно играе Икоко. В центъра на защитния вал ще са Вердон и Са. Капитанът Светослав Дяков се завръща в групата.

"Червените " идват в Разград с огромна убеденост, защото те постоянно отстраняват Лудогорец за Купата. За последно това стана през 2019 година след 1:0 точно тук, само че на 1/4-финалите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР