Вторият епизод на новия български сериал на bTV – Съни

...
Вторият епизод на новия български сериал на bTV – Съни
Коментари Харесай

Нови заплетени ситуации във втория епизод на "Съни бийч"

Вторият епизод на новия български сериал на bTV – " Съни бийч ", стартира довечера в 20 ч., незабавно след новините. Романтичната комедия, която събра над 1 милион фенове с премиерата си, сътвори и музикален шлагер.

Сместване на разнообразни езици и доста въодушевление – това е песента към сериала " Съни бийч ". Тя е дело на музиканта Явор Русинов и водещия Димитър Павлов.

„ Това, че песничката влезе в сериала оказа помощ за записването на самия текст, тъй като въпреки всичко Черноморие, обвързвано е с много разнообразни култури. Така че нещата се преплетоха по един превъзходен метод и за двете неща “, сподели радио и телевизионният водещ Димитър Павлов.

Клипът е сниман в цирк.

„ Локацията не е определена инцидентно. Всеки човек върви в цирка, с цел да се забавлява, а пък арената е мястото, където всеки актьор потвърждава своите качества. Това се случва и в сериала, всеки един от героите се бори за професионалния си авторитет и за аплодисментите “, съобщи Васил Булянски, изпълнителен продуцент на " Съни бийч ", " Междинна станция ".

Веднага след Новините феновете ще могат да се заредят с следващата доза развлечение, лятно въодушевление и нови заплетени обстановки с героите от " Съни бийч ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР