Вторият ден от турнира за Световната купа по художествена гимнастика

...
Вторият ден от турнира за Световната купа по художествена гимнастика
Коментари Харесай

Тасева запази шансове за медал в многобоя

Вторият ден от шампионата за Световната купа по художествена гимнастика в София стартира спорно за представителките ни в самостоятелната конкуренция Невяна Владинова и Катрин Тасева.
 Ансамбълът ни поведе в многобоя, Владинова и Тасева в позиция за медали на Семеен кодекс в София
Владинова, която предходната година пропусна конкуренцията в столицата поради травма, беше четвърта след осъществяванията си на топка и обръч от през вчерашния ден, само че през днешния ден позволи неточности на бухалки и лента.

Българската състезателка събра общ общ брой от 75.900 след съчетанията на бухалки и лента и е втора преди тези в другите два потока. Грацията подвигна на крайници публиката в „ Арена Армеец “ при изиграването на съчетанието с бухалки, само че позволи грешки.

Владинова получи оценка от 17.750 (10.800 за компликация и 6.950 за изпълнение). На лента българката също позволи неточност, като съдийското жури ѝ присъди оценка от 17.650 точки (9.700 за компликация и 7.950 за изпълнение). Катрин Тасева пък се движи на второ място след изиграването на съчетанията на група Б. Българката беше много безапелационна през днешния ден и получи 21.200 точки на бухалки, а на лента заслужи 18.500 точки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР