Вторият ден на месец март ще е . На много

...
Вторият ден на месец март ще е . На много
Коментари Харесай

Вторият ден на месец март ще е предимно облачен с превалявания от дъжд


Вторият ден на месец март ще е. На доста места има и мъгли. Днес прогнозата е и за валежи от дъжд, изключително в Западна България. Тази нощ чакаме да вали и над Централните региони.

Вятърът е най-вече слаб до сдържан. Максималните температури в страната ще бъдат най-вече сред 6 и 11 градуса. В София - към 6, в Пловдив - към 8 градуса, а във Варна - към 7 градуса.

Облачно е и над Източна България. А по нашето Черноморие - съвсем без превалявания. Там вятърът е слаб до сдържан. Максимални температури - към 7-8 градуса.

Облачно и мъгливо е времето в планините., а под 1000 метра преваляванията са от дъжд. Вятърът в планините е най-вече слаб до сдържан. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 3 градуса, а на 2000 метра - към минус 1 градус.

Утре - на празничния 3-ти март, времето още веднъж ще е най-вече облачно, без основна смяна на температурите. На доста места чакаме валежи от дъжд.

ще се задържи най-вече облачно, със едва покачване на температурите. Превалявания от дъжд предстоят над Южна България. В понеделник изгледите са за понижение на облачността и едва покачване на температурите. Към вторник стоплянето ще продължи.

Тогава още веднъж чакаме слаби превалявания от дъжд.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР