Вторият дебат между кандидатите за президент на САЩ, Доналд Тръмп

...
Вторият дебат между кандидатите за президент на САЩ, Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Вторият дебат между Доналд Тръмп и Джо Байдън ще е онлайн

Вторият спор сред претендентите за президент на Съединени американски щати, Доналд Тръмп и Джо Байдън, ще протече във виртуален формат, заяви комисията, която приготвя политическите дуели сред кандидатите за президентския пост, съобщи Асошиейтед прес. Той трябваше да се организира онлайн в Маями след седмица, само че позитивният тест на Тръпм трансформира формата, тъй че е било решено двамата с Байдън да вземат участие отдалечено, до момента в който модераторът и публиката ще са в града в щата Флорида, предава Българска телеграфна агенция. 

Въпреки, че се наложи да влезе в болница за няколко дни Тръмп бе безапелационен, че чака с  нетърпение дебата с претендента на демократите. Днес обаче съобщи, че няма да взе участие в избирателен спор във виртуален формат с демократа Джо Байдън.

" Няма да вземам участие във виртуален спор. Това не е задоволително ", разяснява Тръмп в изявление за телевизия " Фокс нюз ".   " Не мисля, че въобще съм инфектиран ", означи президентът на Съединени американски щати и се зарече да възобнови акцията си неотложно. 

По-рано претендентът на демократите пък съобщи, че не би трябвало да има спор с президента, до момента в който той е с позитивен резултат за ковид. Сега Байдън коментира пред кореспонденти, че с неспокойствие чака да води нов спор с Тръмп. И добави, че двамата ще би трябвало да следват доста прецизни правила.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР