Вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов публикува във фейсбук коментар

...
Вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов публикува във фейсбук коментар
Коментари Харесай

Цветанов съветва Радев да не го противопоставя на Борисов: Не се пробвайте, други вече се провалиха

Вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов разгласява във фейсбук коментар във връзка думите на президента Радев по негов адрес от през днешния ден.

Държавният глава сподели, че " Цветанов не схваща от самолети, а от жилища " и че " единствената му връзка с авиацията е, че приказва на автопилот и че някой различен му подава курса ".

В обществената мрежа ръководителят на ПГ на ГЕРБ изяснява, че президентът е прав, че той в действителност не е специалист по авиация, само че че е настоял за основаването на парламентарна комисия за изтребителите, с цел да бъдат предпазени парите на българските данъкоплатци.

Цветанов съветва президента да не се пробва да го опълчва с премиера Борисов.

" Г-н Радев, не се пробвайте, други към този момент се провалиха. ГЕРБ е систематична, устойчива партия и в нея са значими хората, не водачите ", декларира той.

Ето и цялостният текст на написаното от Цветанов във фейсбук:

Приятели, обявявам тук позицията си във връзка днешните мнения на президента Румен Радев по мой адрес:

Ако има политик в България, който персонално и със фамилията си, е бил действителна цел и жертва на войните сред другите управляващи в България, това съм аз. Знам поуките и се научих да диря консенсус при всеки проблем в Народното събрание и не поради персоналното си его, а тъй като българите се умориха от сходни безсмислени борби. Затова ще подмина тона и обидните думи, с които през днешния ден президентът ме нападна персонално за основаването на комисията в Народното събрание, която ще проучва дали моделът " Грипен " е най-подходящият избор за военната ни авиация.

Да, прав е президентът, че не съм специалист по авиацията и в никакъв случай не съм твърдял противоположното.

Като ръководител на най-голямата парламентарна група, тази на партия ГЕРБ, която завоюва парламентарните избори, с сътрудниците сме длъжни да защитим парите на българските данъкоплатци и българската страна, тъй като те също не са тесни експерти по авиация. Затова е добре комисията да бъде оставена да си свърши работата и да вземе отговорно решение, а политическият хайлайф да слезе от небето и дружно да работим за земните, делнични проблеми на българите.

А по отношение на опълчването ми с господин Борисов, съветът ми е: Г-н Радев, не се пробвайте, други към този момент се провалиха. ГЕРБ е систематична, устойчива партия и в нея са значими хората, не водачите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР