Вторите елиминации в Биг Брадър се проведоха в понеделник вечер.

...
Вторите елиминации в Биг Брадър се проведоха в понеделник вечер.
Коментари Харесай

Весела Нейнски напусна Къщата на Биг Брадър

Вторите елиминации в Биг Брадър се организираха в понеделник вечер. Весела Нейнски стана вторият съквартирант, който напусна шоуто.

Напускането ѝ натъжи най-вече Албена и Джулиана, които очевидно бяха сюрпризирани от избора на феновете. Пред Ники Кънчев Весела показа, че дава Щита на SDI на Албена и съобщи, че има няколко индивида, които желаят да победят в шоуто.

След осъществяването на задача „ Ах този Джизъс! “ съквартирантите бяха зарадвани, че са я изпълнили сполучливо и за малко имаха опция да се зарадват, че още веднъж ще имат топла вода и достъп до склада. Радостта им обаче беше помрачена от Биг Брадър, който още веднъж наложи наказания, поради Златка и Емануела, които си смъкнаха микрофоните и се скриха в банята. Ситуацията съществено разстрои Златка, която се почувства отговорна. В последна сметка Биг Брадър предложи на двете дами да споделят пред всички защо са си говорили и да реши дали да възвърне естествения живот в Къщата. Златка и Емануела извършиха задачата и зарадваха съквартирантите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР