Втори юни е денят на трагичната гибел на великия и

...
Втори юни е денят на трагичната гибел на великия и
Коментари Харесай

Чий празник празнуваха Беновска и Каракачанов на 2-ри юни?

Втори юни е денят на трагичната крах на великия и несравним стихотворец и бунтовник Христо Ботев! Ден, в който свеждаме глави в символ на респект и поклонение пред паметта на хилядите български герои дали живота си, с цел да я има през днешния ден България, с цел да ни има нас!

Оказва се, че единствено Беновска и вицепремиерът Красимир Каракачанов честват на този ден. Двамата си честитаха "празникът " в предаването "Беновска пита " по Канал 3 в наличието на депутата Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация, който остана безгласен, евентуално той също е чествал гибелта на Ботев.

Медиите останаха безмълвни от този противен акт на поругаване на паметта на Ботев и хилядите български герои. Дали пък по този метод Каракачанов не чества новото модерно иго, в което е подложен през днешния ден българския народ?

Дали Каракачанов просто не сподели същинското си лице, което радикално се разграничава от лицето на патриотизма? Оставяме тези заключения на вас, нашите читатели, а Би Нюз приканва Беновска и Каракачанов в незабавен порядък обществено да се извинят на българския народ, в случай че имат морал!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР