Втори видеоклип се вижда как полицейски автомобил пресреща опасния шофьор

...
Втори видеоклип се вижда как полицейски автомобил пресреща опасния шофьор
Коментари Харесай

Не И Това! Екшън Пред Парламента В Центъра На София!

Втори видеоклип се вижда по какъв начин полицейски автомобил пресреща рисковия водач и го стопира на ул. " Г. С. Раковски ", а след него незабавно стопира и бус на жандармерията.

Полицейски чиновници в цялата страна са ангажирани в опазването на публичния ред и сигурността в страната по отношение на оповестените за днешния протестни дейности. До този миг те минават без съществени нарушавания на публичния ред. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В региона на град Левски са формирани четири акта по Закона за придвижване по пътищата, арестуван е и протестиращ, който е управлявал след приложимост на наркотично вещество.

На територията на Велинград са формирани пет акта за несъблюдение на полицейско предписание и непозволено затваряне на пътен сектор. В София водач на лек автомобил е арестуван, откакто е дрифтирал в региона на пл. " Народно заседание " и не се е подчинил на полицейско предписание.

От Министерство на вътрешните работи припомнят, че законите важат за всички и приканват протестиращите наложително да съблюдават дадените от полицейските чиновници разпоредби.

Протестното автошествие в Бургас блокира целия град. Стотици коли, които по-рано през днешния ден стопираха придвижването на входа и на изхода за автомагистрала " Тракия ", сега запушват съществени пътни артерии вътре в града. Движението е невероятно главно по кръговите кръстовища.

Коли на жандармерията поетапно затварят пътни артерии и отклоняват придвижването на коли. Но към този момент това се оказва безуспешно, защото и различните направления са блокирани, оповестява Българска телеграфна агенция.

На кръговите кръстовища са изпратени полицейски екипи да контролират придвижването, доколкото това е допустимо. Очаква се протестиращите по-късно през днешния ден да се насочат към центъра на града. В момента излизането от Бургас и влизането в града е невероятно, а придвижването вътре по пътните артерии е блокирано.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР