Втори тур за частичен избор на кмет ще има в

...
Втори тур за частичен избор на кмет ще има в
Коментари Харесай

Втори тур на частичните местни избори в селата Средище и Градешница

Втори тур за непълен избор на кмет ще има в силистренското село Средище, оповестиха от Общинската изборна комисия в общинския център Кайнарджа.

На извършения през вчерашния ден първи тур не бе определен никой от явилите се четирима претенденти. Следващата неделя на балотаж отиват Гошо Манов от ГЕРБ и Руждин Селимов, повдигнат от ВМРО-БНД. Изборният ден в Средище завърши при 45.95 на 100 изборна интензивност.

Втори тур ще се състои и в село Градешница сред претендентите на ГЕРБ и на партия "Синьо единение ", заяви ръководителят на Общинската изборна комисия /ОИК/ в Криводол Силвия Каменова, представена от Българска телеграфна агенция. Петима претенденти се явиха в първия тур на изборите за кмет в селото. Кандидатът на ГЕРБ Любомир Младенов получава 120 гласа, претендентът на "Синьо единение " Борислав Борисов - 60 гласа от вота на 18 февруари. За Цветана Божинова, издигната от Българска социалистическа партия, са дали своят вот 26 гласоподаватели, за Емил Петров от ВМРО-БНД- 32 гласоподаватели, а за претендентът на Движение за права и свободи Ивайло Кирилов своя избор са дали 41 гласоподаватели, показаха от ОИК.

Изборите в Градешница приключиха при съвсем 67 на 100 интензивност. От общо 414 поданици на селото, включени в изборните описи, 275 са дали своя избор за кмет, допълниха от ОИК-Криводол.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР