Втори тур на кметските избори се провежда във врачанското село

...
Втори тур на кметските избори се провежда във врачанското село
Коментари Харесай

230 човека са гласували до момента на изборите във врачанското село Градешница

Втори тур на кметските избори се организира във врачанското село Градешница. Любомир Младенов от Политическа партия ГЕРБ и Борислав Борисов от Политическа партия „ Синьо Единство “ се борят на втори тур на кметските избори в селото, което е част от община Криводол, в област Враца.
"230 индивида са дали своят вот до 17 часа. Хората от преносимата секция към този момент са завършили гласуването. Спокойно протича изборния ден. Много по-спокойно от предния път, когато бяха няколко индивида претендентите. Няма тъжби и недоволства, няма проблеми и с бюлетините ", сподели ръководителя на Общинската изборна комисия в Криводол Силвия Каменова.
401 са гласоподавателите, които са вписани в листата на непрекъснатата изборна секция в Градешница. 12 са гласоподавателите са в листата на преносимата изборна секция, разкрита в селото.
Миналата неделя петима бяха претендентите да седнат на стола на досегашния кмет Магдалин Сълков. Тогава мястото си оспорваха Цветана Божинова от Българска социалистическа партия, Емил Петров, повдигнат от Вътрешна македонска революционна организация, Любомир Младенов от ГЕРБ, Ивайло Кирилов от Движение за права и свободи и Борислав Борисов от коалиция "Синьо единение ", само че се стигна до балотаж.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР