Втoри труп e нaмeрeн дo coфийcкoтo ceлo Нeгoвaн близo дo

...
Втoри труп e нaмeрeн дo coфийcкoтo ceлo Нeгoвaн близo дo
Коментари Харесай

Откриха втори труп край водоема в Негован.Търсят още трупове и останки, операцията продължава и утре


Втoри мъртвец e нaмeрeн дo coфийcкoтo ceлo Нeгoвaн близo дo първoтo рaзфacoвaнo тялo, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Cпoрeд пoлициятa cтaвa въпрoc зa eдин и cъщ криминaлeн cлучaй.







Телата са на мъж и жена. И двамата са с прострелни рани в главите. След това телата са били разчленени и изхвърлени край водоема.

По непотвърдена информация служителите на реда търсят остатъци на трети мъртвец, а водолази обследват и водоема, край който се разиграва ужасът.

По-рано водолази и кучета обходиха региона, като периметъра на претършуване бе уголемен, а полицейското наличие още по-силно.

За момента не се дава никаква публична информация, защото претърсванията и обходите не престават.

Събраните човешки остатъци са изпратени за разбор, а служители на реда се пробват да открият съвпадане в някои от оповестените за изчезнали хора през последния месец.

По непотвърдена информация откритите хора са били убити преди към месец, защото телата им са мощно разложени.

По първична информация първият мъртвец е на жена, а вторият към момента се разпознава.

Минути преди 18 часа служителите на реда на място оповестиха, че за през днешния ден претърсването ще бъде прекъснато и интервенцията ще продължи на следващия ден. Периметърът на загражденията обаче остава, както и един дежурен екип, който да охранява мястото, с цел да не се допусне прекосяване на хора и заличаване на улики.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР