Втори сезон на високобюджетната продукция се завърна в ТВ дома

...
Втори сезон на високобюджетната продукция се завърна в ТВ дома
Коментари Харесай

В скъпия гардероб на европейския мегасериал „Подводницата“

Втори сезон на високобюджетната продукция се завърна в ТВ дома на епичната драма и ще бъде тук всяка неделя от 22:00 с повтаряне в събота след 23:30
Сигурно ще ви изненадаме, само че дрешникът на сериала „ Подводницата “ не е цялостен единствено с униформи. Като боен епос, чието деяние се развива през Втората международна война, несъмнено, там се намират доста повече образци на мъжка мода от 40-те години на 20-ти век, само че не липсва и дамско наличие, като че ли по-осезаемо в новия сезон.
Като една от най-високобюджетните европейски продукции в последните години, с втория си сезон Das Boot , както е истинското му име, ни води и от двете страни на океана и ни демонстрира доста повече от атмосферата на епохата, към този момент и от двете страни на Атлантика.
Заснет в границите на 104 дни, на пет снимачни местоположения: Ла Рошел, Манчестър, Ливърпул, Прага и Малта, новият сезон дава обещание впечатляващи екшън подиуми и непредвидени обрати, както и интензивно разрастващи се характери.


Завръщащи се и новопристигащи персонажи в новия сезон на „ Подводницата “ – в предстоящи и в необикновени облекла:
Том Влашиха e в ролята на Хаген Форстер, главата на Гестапо в Ла Рошел. Том е любим на българската аудитория, която го познава от ролята му на Джакен Хгар от сериала Game of Thrones, по отношение на който даже е гостувал в България.

Том Влашиха като Хаген Форстер - главата на Гестапо в Ла Рошел - с едно от новите лица във втори сезон – актрисата Фльор Гефриер като Марго Бостал, съквартирантка и съучастничка на Симон Щрасер, която е във съдбовен спор с Форстер
Винсънт Картайзър се завръща във втори сезон; той е предприемачът Сам Грийнууд. Винсънт е прочут на българската публика от сериала „ Момчетата от Медисън авеню “.

Бонус: Ново лице във втори сезон е немският артист Томас Кречман, в ролята на юрист Бергер в Ню Йорк, който може и да спомогне за завръщането на Хофман в родината. Кречман е известен от огромния екран с функциите си в „ Пианистът “,, както и в „ Подводница U-571 “ с Матю Маконъхи, а също и с ролята си на Вернер декор Браун от сезон 2 на „ Проект Синя книга “.

Интересен факт: Главният воин на първи сезон – Подводница U-612 , употребена при фотосите, е копие от американската войска, непредназначено за потапяне, и към този момент от дълго време е кино звезда – тъкмо същият съд, въпреки и доста модифициран за сериала „ Подводницата “, е употребен при фотосите на „ Подводница U-571 “ от 2000 година

Рик Окон като Клаус Хофман и Томас Кречман като юрист Бергер в кадър от американския спектакъл на действието, „ Подводницата “ сезон 2
Рик Окон (Tatort) – младият артист в ролята на капитан Клаус Хофман, чието завръщане в сериала е огромната изненада в премиерния епизод на сезон 2. Намираме го в Ню Йорк.

В новия сезон се появяват и нови лица, измежду които очарователната Рошел Нийл (Terminator: Dark Fate) като Касандра Лойд, от която, сходно на героя на Рик Окон, се впечатляваме още в първи епизод.

Действието във втори сезон се развива девет месеца след последните събития от сезон първи. През декември 1942, опитният военноморски ас Йоханес декор Райнхарц ( Clemens Schick , Казино роял) е изпратен с подводница U-822 на загадка задача до източното крайбрежие на Съединени американски щати, където би трябвало да остави трима саботьори. Неговата честност е сложена под подозрение и подводница U-612, с командващ офицер Вранглер (Stefan Konarske, Младият Карл Маркс) е изпратена да го преследва.
Бившият пълководец на U-612 Хофман ( Rick Okon , Таторт) се е разминал на косъм от гибелта в Атлантическия океан. В Ню Йорк, той е намерил заслон при Сам Грийнуд ( Vincent Kartheiser , Момчетата от Мадисън авеню), който дължи живота си на Хофман, и посредством който среща родения в Германия юрист Бергер ( Thomas Kretschmann , Подводница U-571). Ще успее ли юристът да му помогне да се завърне в Германия?

View this post on Instagram
От 17 май се задава още по-смъртоносна стихия! " Подводницата " сезон 2 - неделя в 22:00 часа! #EpicDrama Войната... Тя демонстрира същинската същина на индивида! #DasBoot #Season2 #Premiere #GermanProduction #InternationalCast #Uboat #WW2 #Submarine #EpicStory #TVSeries #Watch #ComingSoon #HomeOfEpicDrama

A post shared by Epic Drama България (@epicdramabulgaria) on May 13, 2020 at 3:00am PDT

Междувременно в Ла Рошел, Симон ( Vicky Krieps , Призрачна нишка) продължава скрито да оказва помощ на засегнатите от нацистката окупация, а Фостър ( Tom Wlaschiha , Game of Thrones), глава на Гестапо, има съмнения, че тя и съквартирантката й Марго ( Fleur Geffrier , Тя) създават скришен кулоар за бягство на еврейско семейство.
„ Подводницата “ сезон 2 дебютира по Epic Drama на 17 май, неделя, а повторението гледайте в събота след 23:30, а сезонът стартира по този начин:
В Ла Рошел командирът на подводница Йоханес декор Райнхарц получава нова задача. Марго и съквартирантката й Симон оказват помощ на семейство Голдблат да избяга от града. В Ню Йорк Хофман копнее да се върне вкъщи и да почисти името си...

Epic Drama е ТВ канал за исторически трагични сериали от фамилията на Viasat History и TV1000, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, в NetWorx – на позиция 230, в София – в NET1 на 137 канал, във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH TV 2L и на 76 за IPTV в пакет TV 2L+. За цялостната стратегия на канала следете https://www.epicdrama.bg/.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР