Втори референдум по въпроса за излизането на Великобритания от Европейския

...
Втори референдум по въпроса за излизането на Великобритания от Европейския
Коментари Харесай

Мей: Втори референдум за Брекзит няма да има

Втори референдум по въпроса за излизането на Англия от Европейския съюз няма да бъде извършен при никакви условия. Това съобщи английският министър председател Тереза Мей.

„ Британското общество гласоподава за излизане от Европейски Съюз. Втори референдум няма да има при никакви условия “, сподели тя, представена от Ройтерс.

Противниците на излизането на Англия от Европейски Съюз упорстват за провеждането на ново допитване по въпроса за Брекзит, обръщайки внимание на това, че британците са взели решението за овакантяване по прочувствени аргументи. Официалните договаряния сред Лондон и Брюксел за изискванията, по които Обединеното кралство ще напусне Съюза, започнаха на 19 юни 2017 година в белгийската столица.

Година по-рано 51,9% от жителите на острова се оповестиха против оставането в Европейски Съюз. Преговорите за Брекзит би трябвало да продължат до ноември 2018 година, след което постигнатото съглашение би трябвало да бъде утвърдено от Европарламента и Уестминстър.

Самият Брекзит ще се състои на 29 март 2019 година, след което ще настъпи временен интервал. Той ще продължи до 31 декември 2020 година / econ.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР