Втори референдум може да бъде лечебен процес, който ще сложи

...
Втори референдум може да бъде лечебен процес, който ще сложи
Коментари Харесай

Корбин откри кампанията за евровота: Нов референдум може да бъде лечебен процес

Втори референдум може да бъде " лековит развой ", който ще постави завършек на процеса по Брекзит.

Това съобщи водачът на Лейбъристката партия Джереми Корбин, който даде начало на предизборната акция на партията за евровота, написа " Индипендънт ".

" Майната му на Брекзит " - девиз на английските Либерални демократи на евровота

Ние сме проевропейска партия от 50 година

Той повтори, че партията ще почете резултата от референдума през 2016 година, само че лейбъристите поддържат разновидността за втори избор, в случай че не бъде признато съглашение за Брекзит или не се проведат предварителни парламентарни избори.

Корбин също загатна, че няма огромни шансове за реализиране на съглашение с ръководещата Консервативна партия за излизане от политическата невъзможност към Брекзит. По думите му " мъчно " е да се договаря с " разпадащото се държавно управление " на Мей, защото министрите се концентрират върху борбата за лидерския пост вместо да работят за съглашение.

Въпреки че диалозите сред лейбъристите и държавното управление навлязоха в седмата си седмица, той разгласи: " До момента в тези диалози към момента няма огромно предложение и алените линии остават ".

Над 17 милиона души гласоподаваха за овакантяване на Европейски Съюз. Като демократични социалисти ние не можем да пренебрегнем това. Ние гласувахме през 2017 година за задействане на Член 50 и обещахме да уважим резултатите от референдума в нашата стратегия на парламентарните избори и още веднъж на партийната ни конференция през предходната година. Ако не успеем да получим рационално съглашение, различен проект или парламентарни избори, лейбъристите ще поддържат вид за обществен избор, сподели той по време на тирада в Медуей, Кент.
 Юнкер към Мей: Ускорете Брекзит
Юнкер към Мей: Ускорете Брекзит

Не ми харесва концепцията, че би трябвало да напусна председателството на Комисията

Бих желал да бъде възприемано като лековит развой, който ще докара този развой до свършек, продължи той.

На 23 май британците ще гласоподават за запълване на 73 места в 751-местния парламент. Предизборната акция неизбежно ще бъде доминирана от Брекзит , отбелязва АП.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР