Втори разпит е необходим, защото първият е направен от некомпетентен

...
Втори разпит е необходим, защото първият е направен от некомпетентен
Коментари Харесай

Анализатори: Петков не може да бъде свидетел на нещо, което не е виждал

Втори разпит е нужен, тъй като първият е изработен от незапознат орган. Той няма правна стойност. Това съобщи адв. Людмил Рангелов в студиото на утринния блок на БТВ във връзка идния разпит на министър-председателят Кирил Петков против водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Арман Бабикян дефинира протичащото се като “добре аранжиран цирк”: “Как ще бъде очевидец на нещо, което не е виждал?”

Според доцент Стойчо Стойчев разпитът няма да докара до нищо, тъй като Петков не е бил очевидец: “Действащият министър-председател да свидетелства против водач на най-голямата партия е демонстрация на неприятен вкус”.

Ако разпитът на Божков се случи, той никога не трябва да бъде фиктивен, безапелационен беше Рангелов.

По тематиката за показанията на Божков Стойчев сподели: “Той има доста какво да каже, само че ще ползва филтри на информацията, която има. Трябва да го разпитва човек, който може да се защищити от възможни заблуди. Божков ще се опита да даде информация, която не е наложително да дава отговор на истината”.

Относно опцията за премахване на основния прокурор Стойчев изясни: “Голяма част от проблемите са институционални - липса на отчетност, прекомерно дълъг мандат, а решенията се свеждат до лични промени. Няма по какъв начин едното да докара до другото”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР