Втори рапър бе убит в САЩ за едно денонощие.21-годишният певец

...
Втори рапър бе убит в САЩ за едно денонощие.21-годишният певец
Коментари Харесай

Втори рапър бе убит в САЩ за 24 часа

Втори рапър бе погубен в Съединени американски щати за едно денонощие.

21-годишният артист Трейвън Смарт, прочут с псевдонима Джими Уопо, бе убит в понеделник, 18 юни, в град Питсбърг (щата Пенсилвания), заяви телевизия Си Би Ес. Според информацията на медията Смарт и негов сателит пътуваха с кола, написа novini.bg. Престъпниците следиха с автомобил музиканта и неговия сателит и откриха огън по двамата. Простреляните бяха приети в болница.

Лекарите обаче не съумяха да спасят живота на Уопо и той умря в болничното заведение. Медиците обявиха, че няма заплаха за живота на починалия. Информацията за гибелта на рапъра бе доказана от неговия продуцент. " Загубих собствен брат ", написа Тейлър Маглин във Фейсбук. Причината за убийството е в развой на изясняване. Местопрестъпление е отцепено.

Убийството на Уопо стана в същия ден, когато рапърът Екс Екс Екс Тентасион почина на 20-годишна възраст при пукотевица във Флорида.

Смарт стартира музикалната си кариера на 14-годишна възраст и се смяташе за изгряваща звезда. Той преди две години записа клипа " Elm Street " и видеото събра над 6 милиона гледания в YouTube.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР