Втори по рода си Национален „Поход на семейството ще се

...
Втори по рода си Национален „Поход на семейството ще се
Коментари Харесай

ПП МИР: Пропастта между управляващите и българите става все по-голяма

Втори по рода си Национален „ Поход на фамилията " ще се организира на 8 юни в няколко български града.
Целта на събитието е поддръжка за брака сред мъж и жена и обичайното българско семейство и фамилни полезности.
Политическа партия МИР също ще вземе присъединяване в събитието. От партията напомнят, че работата за обичайното крепко българско семейство е измежду главните им политики и правила.
„ Възстановяването на полезностите и моралните устои на фамилията и обществото са съществена цел за нас освен като политическа партия, само че и като българи и родолюбци ", сподели ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.
Очаква се на 8 юни в София да се съберат стотици фамилии, с цветови код розово и синьо, по образец на други европейски страни, организирали сходни събития, в отбрана на обичайните фамилни полезности.
„ В това време разделно е повече от належащо да се обединим да запазим фамилията във типа, в който го познаваме, и да се противопоставим на похищението върху българските деца посредством въвеждането на джендърско обучение, джендър и ЛГБТ политики в българската просветителна система " безапелационен беше Симеон Славчев и добави, че „ Поход за фамилията " е образец за това по какъв начин обществото пази българските обичаи и полезности, излъчени от потомство на потомство към този момент толкоз епохи.
„ Християнските полезности, правото да има фамилни двойки от мъж и жена, правото децата да се отглеждат в здрава и същинска фамилна среда от биологичните си родители са изконни права на всеки човек. Пропастта сред ръководещите и българите става все по дълбока и огромна, а разминаващите се идеологии са в основата на доста от предлаганите от властта документи и закони. Това неизбежно и изцяло заслужено ще изкара хората на улицата, тъй като никой няма право да протяга ръка на най-ценното за индивида - правото му да отглежда и възпитава децата си. Семейството е главния и най-съществен конструктивен детайл на българското общество и всички българи и същински родолюбци ще го браним и няма да позволим на ръководещите да унищожат обичайните български фамилни полезности ", подчертаха още от управлението политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие).
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР