Втори опит да си присади коса направи Лудия репортер, видя

...
Втори опит да си присади коса направи Лудия репортер, видя
Коментари Харесай

Лудия репортер пак сади коса след неуспешен опит

Втори опит да си присади коса направи Лудия кореспондент, видя HotArena.

През март Даниел Петканов направи коренен опит да промени външния си тип, само че наблюдателни почитатели в обществените мрежи видяха, че окосмение по темето по този начин и не се появява. Папараците на „ България Днес ” регистрират, че Петканов продължава да носи шапка, когато излиза на открито, което ускори съмненията, че коса не никне.  Два месеца по-късно той се подлага на интервенцията, с вярата, че този път ще е сполучлива.

" Растеж няма ", свива плещи Лудия кореспондент и демонстрира във видеа по какъв начин го бодат с голяма игла.

Първият му опит беше в дерматологична болница в Истанбул, в която работят най-вече български лекари. Очакванията до две седмици да стартира да пораства коса по този начин и не се случиха и разочарованият Петканов взема решение още веднъж да опита. 

И с цел да не се разкарва на вятъра,  33-годишният майтапчия прави още една процедура, която повече подхожда на дамите над 50 години. Петканов изпъва бръчките на лицето, като подчертава повече на кожата към очите. Пуска си видеа по какъв начин го бодат по лицето, мажат го с чудновати помади. Петканов обича да залива обществените мрежи с всяко свое деяние. Той споделя всяко нещо от всекидневието си с хората.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР